Felmerülhet a bundagyanú

Budapest. A bundázás gyanúját is felvetheti, hogy a Szerencsejáték Rt.

Budapest. A bundázás gyanúját is felvetheti, hogy a Szerencsejáték Rt. „koncentrált, nem szokványos“ fogadási sorozatot észlelt a tippmixen szereplő négy tegnapi labdarúgó NB I-es mérkőzés esetében, ezért a játékszervező úgy döntött, a Békéscsaba-Sopron és az MTK-Újpest találkozón hazai, a Haladás-FTC és a Videoton-ZTE összecsapásoknál pedig vendég győzelemre nem lehet fogadni. A Magyar Labdarúgó Liga arra kérte az SzRt.-t, hogy a bajnokság végéig ne szerepeljenek mérkőzések a tippmix műsorán.

A játékszervező többek között akkor határozhat úgy, hogy törli valamely eseményt vagy kimenetelét, ha megítélése szerint veszélybe kerül a játék tisztasága.

A négy élvonalbeli mérkőzést ötös kötésben lehet megfogadni. Amennyiben valakinek van négy biztos tippje, hozzáválaszt egy ötödik eseményt és annak mindhárom kimenetelét megjátszva biztosan nyer. Az említett négy találkozó oddsainak szorzata 11,78, ehhez hozzárendelve például a Győr-Debrecen meccset, amelynél a legkisebb nyereményszorzó 2,00-es, máris a feltett tét 23,56-szorosával számolhat a játékos. (Persze némi veszteséget jelent a másik két kimenetel megjátszása.)

Az MTI információi szerint a tippmix történetében még nem volt példa arra, hogy egy labdarúgó-mérkőzésnél kizárólag az egyik kimenetelt törölték. A magyarországi találkozók esetében a fogadásokkal kapcsolatban másfél éve is felmerült a bundázás lehetősége, akkor Szlovákiában több százmillió forintot kockáztattak, a gyanúsítottakat azonban felmentették.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?