Felébresztik Schumit

<p>Grenoble. Michael Schumacher menedzsere tegnap megerősítette a L'Équipe francia sportlap (korábban cáfolt) szerdai hírét, mely szerint a „fokozatos ébresztés” állapotába helyezték a december 29-ei síbalesete óta mesterséges kómában fekvő, hétszeres világbajnok Forma–1-es versenyzőt.</p>

ÖSSZEÁLLÍTÁS

Sabine Kehm közölte, egy rövid ideje csökkentik az altató mennyiségét, hogy felébresszék a pilótát, ez a folyamat azonban „nagyon sokáig” tarthat.

„Az érintettek úgy egyeztek, hogy ezt az információt a család védelmére csak akkor tesszük közzé, ha a folyamat állandósult. Köztes eredményekről továbbra sem adunk tájékoztatást” – jelentette ki a menedzser.

A L'Équipe szerdán arról írt, hogy Schumacher pozitívan reagált az ébresztés folyamatára, amelyet a hét elején kezdtek meg. A grenoble-i egyetemi kórház idegsebészeti osztályának orvosai állítólag „eléggé stabilnak” ítélték meg az elmúlt napokban az állapotát ahhoz, hogy meg lehessen kezdeni az ébresztési folyamatot.

Stéphan Chabardes, a korábbi Forma–1-es pilótát kezelő idegsebész tegnap reggel megerősítette: valóban elkezdték a pilóta felébresztését, ám a további kérdésekre nem válaszolt.

A Bild helyszínen tartózkodó újságírója is erről számolt be, míg a L'Équipe fejleményként közölte: Michael Schumacher valóban jól reagált a felébresztésre, hunyorgott a szemével.

Nehéz információhoz jutniuk az újságíróknak, mert Jacqueline Hubert, a klinika igazgatója megtiltotta az ott dolgozóknak, hogy nyilatkozzanak a sajtónak a versenyző állapotáról. (MTI, nso)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?