Fehér és Lőw nélkül

Tata. Tegnap reggel kiderült, hogy a már napok óta könnyített munkát végző Fehér Csaba és a szerda esti tréningen térdsérülést szenvedett Lőw Zsolt sem játszhat a lengyelek elleni, szombati, sorsdöntő Európa-bajnoki selejtezőn. Helyükre senkit sem hívott meg Gellei Imre, a magyar futballválogatott szövetségi kapitánya.

Tata. Tegnap reggel kiderült, hogy a már napok óta könnyített munkát végző Fehér Csaba és a szerda esti tréningen térdsérülést szenvedett Lőw Zsolt sem játszhat a lengyelek elleni, szombati, sorsdöntő Európa-bajnoki selejtezőn. Helyükre senkit sem hívott meg Gellei Imre, a magyar futballválogatott szövetségi kapitánya. A holland NAC Bredában futballozó Fehér két héttel ezelőtt, a Newcastle United elleni UEFA Kupa-mérkőzésen kapott rúgást a lábára, és állapota sajnos azóta sem javult megfelelően. Már klubja is úgy engedte el a hétfőn kezdődött edzőtáborba, hogy az orvosi diagnózis bemutatása után azonnal visszatér. A középpályás azonban mindenképpen játszani akart a kvalifikációs találkozón, de szerdán délután végleg eldőlt, hogy erre nem lesz lehetősége. Lőw bal térde sérült meg, s az ultrahangos vizsgálat után kiderült, hogy artroszkópiás műtétre lesz szüksége. Azt még nem tudni, hogy Magyarországon, vagy Németországban kerül-e sor az orvosi beavatkozásra, ez a középpályás klubjától, a német második ligás Energie Cottbustól is függ. Az ugyancsak sérüléssel bajlódó Szabics Imre, állapota javult, úgy tűnik, hogy jó esély van arra, hogy holnap vállalhatja a játékot. Ha továbbjutnak a lengyelek, fejenként 4 ezer eurót kapnak egy-egy sikerért. Most azonban az összeg másfélszeresét (1,5 millió forintot) érne a játékosoknak a budapesti győzelem. Az elnök elárulta, 1000-1500 lengyel drukker érkezik Budapestre. Csapatuk mától vonul edzőtáborba, szerdán edzőmeccset játszanak, és csütörtök délben indulnak Magyarországra. Az eltiltott Hajto és az operáción átesett Olisadebe egyébként nem utazik Budapestre a csapattal. Egyébként nem titkolnak el semmit, hiszen még este nyilvános edzést tartanak a stadionban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?