Evergreen-menetelés a tornagyőzelemig

Kisudvarnok. Csoportjukban másodikok lettek, utána pedig csupa döntetlent (mindig 1:1-et) játszva, háromszor is büntetőkkel győzve nyerték a VIII. Kifut a Kupát az Evergreen játékosai.

Kisudvarnok. Csoportjukban másodikok lettek, utána pedig csupa döntetlent (mindig 1:1-et) játszva, háromszor is büntetőkkel győzve nyerték a VIII. Kifut a Kupát az Evergreen játékosai. Csak a büntetők aránya volt eltérő: a negyeddöntőben 2:1 a Klember, az elődöntőben 3:2 az Imperial Wet, majd a döntőben szintén 2:1 a dunaszerdahelyi Szabó Gyula AI ellen.

„Már ez is jelzi, szoros volt a döntő, és csak pótrúgásokkal lehetett eldönteni a győzelem kérdését. A vesztes Szabó Gyula AI is kiválóan helytállt. Eddig háromszor indult tornánkon, két éve megnyerte, aztán kétszer volt második – részletezte a 14 résztvevős kispályás focitorna történéseit Karácsony József kisudvarnoki klubelnök. – Három további kísérőrendezvényre is kitérnék. Az egyik a zumba volt. Mindenki kipróbálhatta, amit a dunaszerdahelyi Házi Csilla kínált a mozgásra vágyóknak. Végigtornáztam én is, s nagyon tetszett mindenkinek. A focitorna szünetében nagy érdeklődés kísérte a zumbázókat, lekötötte az embereket, minden tekintet rájuk irányult. Délelőtt újdonságként diákmérkőzéseket is rendeztünk, mégpedig három település – Nyékvárkony, Királyfiakarcsa és Kisudvarnok – 5–13 éves játékosainak, akik keverve szerepeltek a csapatokban, eredményeiket külön nem jegyeztük. A torna közben tizenegyesrúgó-versenyt is tartottunk, s ebből a legjobban a tornán döntős Szabó Gyula Alapiskola lövői kerültek ki: Viola Gergely győzött Domonkos Kristóf és Mészáros József előtt. Viola tizenkilenc büntetőt értékesített a győzelemig.”

A Kifut a Kupa tényei a Hírkosárban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?