Esély a győzelemre

Pozsony. Öt ország több mint negyven versenyzője indul a holnapi, pozsonyi Grand Prix V4 pályakerékpár-viadalon, amely 15.45-kor kezdődik a Vlastimil Ružička-stadionban.
A szlovákok mellett a csehek, a magyarok, a lengyelek és az osztrákok jelezték részvételi szándékukat.

Pozsony. Öt ország több mint negyven versenyzője indul a holnapi, pozsonyi Grand Prix V4 pályakerékpár-viadalon, amely 15.45-kor kezdődik a Vlastimil Ružička-stadionban.

A szlovákok mellett a csehek, a magyarok, a lengyelek és az osztrákok jelezték részvételi szándékukat. Három szám (30 kör célba érésig, kieséses, 100 körös pontverseny) vár a kerekesekre, s a végeredményt a pontok összesítése alapján állapítják meg. A hazai színeket Jozef Žabka, Martin Líška, Jaroslav Jeřábek és Peter Bazálik képviseli, elmondásuk szerint nagy az esélyük a győzelemre, legnagyobb ellenfelüknek az osztrák Lexmüllert és a cseh Buráňt tekintik.

Az első tíz versenyzőt díjazzák, a győztes kétszázötven euróval gazdagodik. A szervezők felkérésére a fővédnökséget Eduard Kukan vállalta el, Szlovákia külügyminisztere a rendezvény keretein belül is a hétvégi referendum mellett kampányol.

S hogy a nézők se unatkozzanak, a versenyszámok szünetében kerékpáros világcsúcskísérlet és népzene vár a kilátogató szurkolókra. (sd)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?