EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

Az élvonalbeli Žilina labdarúgócsapata le szeretné igazolni Libor Balážt, a II. ligás Bohemians Praha középpályását.
Milan Haborák aranyérmes lett súlylökésben a katonák cataniai atlétikai világbajnokságán.

A vízilabda Euroliga 2.

Az élvonalbeli Žilina labdarúgócsapata le szeretné igazolni Libor Balážt, a II. ligás Bohemians Praha középpályását.

Milan Haborák aranyérmes lett súlylökésben a katonák cataniai atlétikai világbajnokságán.

A vízilabda Euroliga 2. fordulójában – B-csoport: Partizan Beograd–Vasas 5:8 (1:1, 2:2, 0:3, 2:2); C-csoport: BVSC–Mladost Zagreb 8:7 (2:2, 2:3, 3:1, 1:1). D-csoport: Herceg-Novi–Honvéd 6:5 (2:1, 2:2, 1:2, 1:0). LEN Kupa-nyolcaddöntő: Szeged–Ferencváros 6:10 (1:3, 2:4, 2:1, 1:2) – az első meccsen 10:7, tj.: FTC.

Újabb remek eredménnyel rukkolt elő a vasárnapi mezeifutó Európa-bajnokságra készülő Kálovics Anikó: a Course de Lescalade elnevezésű, 4,78 km-es távú genfi viadalon két etióp mögött harmadik lett.

A kézilabda Szlovák Kupában – férfiak, A-csoport: Topoľčany–Kolárovo 34:28, Kolárovo–Levice 24:26. Nők (negyeddöntő, első mérkőzés): Šaľa–Zlatná 38:19.Tegnap ünnepelte 60. születésnapját František Veselý, a Belgrádban Európa-bajnokságot nyert csehszlovák labdarúgó-válogatott játékosa.

Számos ünnepséggel emlékeznek majd meg a jövő évi Forma–1-es San Marinó-i Nagydíjon a brazilok legendás pilótájáról, az 1994-ben elhunyt Ayrton Sennáról.

Búcsút mondott a szlovén válogatottnak az utóbbi években az ország legjobb labdarúgójának tartott Zlatko Zahovic, a Benfica játékosa.

A 2006-os németországi labdarúgó-világbajnokság mérkőzéseit kizárólag 16:9-es képméretben láthatják majd a tévénézők.

Könnyen elképzelhető, hogy a nyáron távozik az Ajax Amsterdamtól a holland labdarúgás egyik legnagyobb tehetsége, Rafael van der Vaart.

A fizetések elmaradása miatt ötödik napja tartanak éhségsztrájkot a hondurasi labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Patempluna játékosai. A 14 hazai futballistához egy-egy brazil, illetve argentin, valamint 2 kolumbiai légiós is csatlakozott. Elmondásuk szerint a klub összesen 42 325 dollárral tartozik nekik.

A hazaiak teljes sikerével zárult az 58. nemzetközi Fukuoka Marathon, amelyet Kunicsika Tomoaki nyert meg, méghozzá kiváló, 2:07:52 órás idővel. A 30 éves japán futó a magas színvonalú viadalon több mint két percet tudott javítani élete legjobbján, s győzelmével hatalmas lépést tett az athéni olimpiai csapatba kerülés felé.

Profi pályafutása 26. sikerét aratta a nagyváltósúlyú Kótai Mihály, aki a Puerto Ricó-i ökölvívógálán kiütötte a dominikai Elias Cruzt. A WBF magyar világbajnoka nyolcmenetesre tervezett mérkőzésen lépett a kötelek közé és a hatodik menetben – 2:46 percnél – sikerült kiütnie riválisát, megszerezve 13. K.O.-győzelmét.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?