EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

Vladimír Labant, a West Ham United labdarúgója, aki januártól a prágai Sparta vendégjátékosa, kijelentette, nincs szándékában visszatérni az angol csapatba, ahol csak a cserepadot koptatta.

A térdműtétje után lábadozó Vas Jánost a nyáron szeretné kipróbálni a Dallas Stars jégkorongcsapata.

Vladimír Labant, a West Ham United labdarúgója, aki januártól a prágai Sparta vendégjátékosa, kijelentette, nincs szándékában visszatérni az angol csapatba, ahol csak a cserepadot koptatta.

A térdműtétje után lábadozó Vas Jánost a nyáron szeretné kipróbálni a Dallas Stars jégkorongcsapata. A 19 éves csatár játékjogát tavaly foglalta le az előkelő 32. helyen az 1999-ben Stanley Kupa-győztes, idén az NHL rájátszásának második körében búcsúzó texasi klub, de szerződést még nem írtak alá.

A hamburgi tenisztorna nyitófordulójában: Szargszjan (örmény)– Hrbatý 6:7, 6:4, 6:4; Beck (szlo-vákok)–Arthurs (ausztrál) 6:4, 3:6, 6:3.

Rudi Völler, a világbajnoki ezüstérmes német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya adja át szombaton a bajnoki trófeát a Bayern Münchennek.

Az ausztrál Robbie McEwen győzelmével végződött a Giro d Italia profi kerékpáros körverseny 4. útszakasza, a második helyen az öszszetettben vezető olasz Alessandro Petacchi ért célba.

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség szinte teljes mértékben elégedett a 2006-os németországi világbajnokság előkészületeivel. A delegáció mind a 12 város (Berlin, Köln, Dortmund, Frankfurt, Gelsenkir-chen, Hamburg, Hannover, Kaisers-lautern, Lipcse, München, Nürnberg, Stuttgart) stadionját, valamint a müncheni sajtóközpontot is felkereste nyolcnapos útja során.

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság elsősorban etikai szempontból szigorítani kívánja a játékok megrendezésére való jelentkezést.Kilencvenhat éves korában elhunyt Új-Zéland legidősebb olimpikonja, Stan Lay. A korábbi gerelyhajító a hetedik helyen végzett az 1928-as amszterdami játékokon, és pályafutása során tizenkétszer nyert országos bajnokságot.

Arsene Wenger, az Arsenal vezetőedzője szerint Thierry Henry nem csupán azért kiváló labdarúgó, mert sok gólt lő, hanem az előkészítésben is jeleskedik.

Stefan Effenberg pénteken Katarba utazik, hogy szemügyre vegye lehetséges következő futballklubját, a dohai Al-Szadot. Legnagyobb sikereit a Bayern Münchennel érte el: a bajor együttessel háromszor nyert bajnokságot, egyszer-egyszer Német Kupát és Bajnokok Ligáját.

Angol lapértesülés szerint a Southampton elleni szombati FA Kupa-döntő után visszavonul David Seaman, az Arsenal labdarúgócsapatának kapusa.

Kuvaitba, az Ázsiai Olimpiai Bizottság központjába utazott két egykori iraki válogatott labdarúgó, hogy támogatást szerezzen a nemzeti csapat újraélesztéséhez.

Egy spanyolországi közvélemény-kutatás szerint az emberek legszívesebben Raullal, a Real Madrid labdarúgójával mennének el sörözni. A fővárosi elitklub világsztárját a megkérdezettek 18,8 százaléka választaná partnernek.

A világbajnoki pontverseny 4. helyén álló Williams-BMW mindent elkövet azért, hogy a Forma–1-es Osztrák Nagydíjon közelebb kerüljön a legjobbakhoz, s megelőzze a két ponttal előtte álló Renault-csapatot.

A dán Thomas Eric Bruun nyerte a kerékpáros Békeverseny 5. útszakaszát, összetettben továbbra is a német Steffen Wesemann vezet.

A KENO 10 keddi nyerőszámai a következők: 13, 26, 29, 30, 36, 40, 42, 44, 47, 49, 55, 62, 64, 66, 69, 72, 74, 75, 78, 79.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?