EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

- Tegnap este rendezték a jégkorong Extraliga 19. fordulójának mérkőzéseit: Trenčín–Zvolen 3:5 (0:0, 2:2, 1:3), Poprad–Košice 4:4 (1:0, 2:2, 1:2 – 0:0), L. Mikuláš–Slovan 1:3 (1:0, 0:3, 0:0), Nitra–Martin 4:1 (0:1, 2:0, 2:0, Žilina–Skalica 3:1 (0:0, 1:1, 2:0).- A 17 esztendős Miroslav Ř.

- Tegnap este rendezték a jégkorong Extraliga 19. fordulójának mérkőzéseit: Trenčín–Zvolen 3:5 (0:0, 2:2, 1:3), Poprad–Košice 4:4 (1:0, 2:2, 1:2 – 0:0), L. Mikuláš–Slovan 1:3 (1:0, 0:3, 0:0), Nitra–Martin 4:1 (0:1, 2:0, 2:0, Žilina–Skalica 3:1 (0:0, 1:1, 2:0).- A 17 esztendős Miroslav Ř. tragikus halálával végződött a szenci ŠK SFM ifjúsági labdarúgócsapatának edzése Magyarbélen. A szerencsétlenség péntek délután történt, amikor Miroslav Ř. és az egyik játékostársa igyekezett a hordozható tréningkapura akasztani a hálót, a kap- ledőlt és maga alá temette a fiatal futballistát. A sorsdöntő pillanatot senki sem látta, mert a többiek állítólag abban az időben háttal álltak a tragikus baleset helyéhez.- Major Tímea ötödik lett a Fitness Olympia 2001 elnevezésű Las Vegas-i világhírű versenyen, az USA-ban élő szlovákiai magyar sportolónőt négy amerikai előzte meg.- A Magdeburg nyerte a férfi kézilabda Szuper Kupát, a kijevi döntőben 21:20 arányban nyert a BL-győztes spanyol San Antonio ellen.- Negyedik mérkőzését is megnyerte az FTC vízilabdacsapata a LEN Kupa előselejtezőjében, 12:8-ra verte francia ellenfelét, s csoportgyőztesként jutott tovább.- A Daniela Hantuchová, Jelena Bovina szlovák–orosz kettős nyerte a luxemburgi tenisztorna párosversenyét, a döntőben 6:3, 6:3 arányban bizonyult jobbnak egy német–svájci duónál.- A 170 ezer dollár összdíjazású luxemburgi női tenisztorna döntőjében: Clijsters–Raymond 6:2, 6:2.- Európa-csúcsot állított fel a norvég Rosenborg labdarúgócsapata azzal, hogy sorozatban 10. alkalommal nyerte meg hazája bajnokságát. A trondheimi gárda a zárófordulóban 6:2-re verte a Brann együttesét.- A brit Henman nyerte az egymillió dollár összdíjazású baseli férfi tenisztornát, a vasárnapi döntőben 6:3, 6:4, 6:2 arányban győzött a svájci Federer ellen.- Máltán rendezték a férfi vízilabda BEK C–csoportjának selejtező mérkőzéseit, a Nováky együttese szuverénül szerepelt, mind a három meccsét megnyerve jutott tovább.- Két tenisztorna döntője – Szentpétervár: Szafin–Schüttler 3:6, 6:3, 6:3; Linz: Davenport–Dokics 6:4, 6:1.- Kismóni János (85 kg) bronzérmes lett a Japánban zajló szumó-vb-n. Kalmár István (115 kg) és Lőcsei István (plusz 115 kg) az 5. helyen fejezte be a versenyt.- Két fordulóval a befejezés előtt már megnyerte az orosz labdarúgó-bajnokságot a Szpartak Moszkva.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?