Elrabolták Alan Pulido mexikói labdarúgót (aktualizálva: kiszabadult)

<p>Elrabolták Alan Pulido mexikói labdarúgót, az Olimpiakosz görög csapat egyik csatárát hazája egyik legveszélyesebb államában, az északkeleti Tamaulipasban - jelentették be vasárnap a hatóságok.</p>

A rendőrség hajtóvadászatot indított a 25 éves labdarúgó megtalálása érdekében.    Tamaulipas államügyésze újságíróknak nyilatkozva elmondta, hogy Pulidót szombat este rabolták el szülővárosában, az állam székhelyén, Ciudad Victoriában, miután hazaindult egy partiról. Autóját, amelyben egy fiatal nővel utazott, megállították fegyveresek. A nőt azonnal elengedték, a sportolót pedig magukkal vitték.     Pulido tagja volt hazája nemzeti válogatottjának a 2014-es brazíliai világbajnokságon. Játszott a görög Levadiakoszban és a Tigres mexikói klubban is. A jövő héten kezdődő Copa America labdarúgó-kupára nem hívták meg a mexikói válogatottba. FRISSÍTVESikerült kiszabadítani Alan Pulido mexikói labdarúgót, az Olimpiakosz görög csapat egyik csatárát néhány órával azután, hogy vasárnapra virradó éjszaka elrabolták hazája egyik legveszélyesebb államában, az északkeleti Tamaulipasban - közölték a mexikói hatóságok.  A biztonsági erők hétfői közleménye szerint a focistát vasárnap éjszaka szabadították ki a szövetségi és tartományi erők részvételével, hajtóvadászatot indítva a 25 éves labdarúgó elrablói ellen.    Pulido sérülten, bekötözött kézzel jelent meg Egidio Torre Cantu, Tamaulipas kormányzója oldalán egy hétfői sajtótájékoztatón, de újságírói kérdésre azt válaszolta, hogy "nagyon jól van".    A kormányzó azt mondta, a hatóságok vizsgálódnak az ügyben, és amint újabb információ jut a birtokukba, nyilvánosságra hozzák.     Evaristo Gutierrez rendőrségi szóvivő azt mondta, egy gyanúsítottat őrizetbe vettek.    Pulido tagja volt hazája válogatottjának a 2014-es brazíliai világbajnokságon. Játszott a görög Levadiakoszban és a Tigres mexikói klubban is. A jövő héten kezdődő Copa America labdarúgó-kupára nem hívták meg a mexikói válogatottba.

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?