Elhagyja a Forma–1-et?

Budapest. Továbbra is kérdéses, hogy Baumgartner Zsolt melyik kategóriában folytatja autóversenyzői pályafutását, még az sem kizárt, hogy elhagyja a Forma–1-et. „Természetesen az elsődleges célunk a megkezdett Forma–1-es út folytatása, de szerencsére az amerikai ChampCar sorozatból is érdeklődnek Zsolt iránt.

Budapest. Továbbra is kérdéses, hogy Baumgartner Zsolt melyik kategóriában folytatja autóversenyzői pályafutását, még az sem kizárt, hogy elhagyja a Forma–1-et. „Természetesen az elsődleges célunk a megkezdett Forma–1-es út folytatása, de szerencsére az amerikai ChampCar sorozatból is érdeklődnek Zsolt iránt. Mi azonban abban bízunk, hogy ”– mondta Rick Gorne, a versenyző karrierjét segítő angol menedzseriroda vezetője.

A pilóta menedzsmentje még nem jutott közös nevezőre a 2005-ös pénzügyi elvárásokat illetően a Minardi-csapattal, ugyanakkor több lehetőség is nyitott még számára az F1-ben. „Zsoltnak továbbra is van esélye szerződésre a Jordan-csapatnál, ugyanakkor három istálló tesztpilótai állása is nyitott számára. Ez a négy út áll jelenleg előttünk, ezekkel kapcsolatosan folyamatosan zajlanak az egyeztetések” – jegyezte meg Gorne.

Baumgartner Zsolt ugyanakkor elmondta: „Az elmúlt időszakban folyamatosan zajlottak az egyeztetések menedzsmentem és a Minardi F1 Team között abból adódóan, hogy szerződésem lejárt, és megújítására mindkét félben volt hajlandóság. Ahogy már a versenyévad végén is elmondtam, nagyon jól éreztem magam a Minardinál és rendkívül jó kapcsolat alakult ki köztem és Paul Stoddart között. Szeretném megköszönni Stoddart úrnak, és a teljes Minardi csapatnak a 2004-es évet, és nagyon sikeres jövőt kívánok nekik abban a tudatban, hogy akár dolgozhatunk is még együtt. Sokat tanultam az elmúlt egy évben, és szívesen versenyeznék egy újabb szezont is a csapatnál, de nem mindenáron ” – jelentette ki a magyar versenyző. Hozzátette: a technikai és az anyagi feltételeket illetően is több olyan tényező volt, illetve van, ami finomításra szorul, és amit tisztázni kell egy újabb szerződés aláírásához.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?