EB-MOZAIK

Busás jutalom
A görög kormány egymillió euróval jutalmazza meg a negyeddöntőbe jutott válogatottat. – Otto Rehhagel csapata az egész országnak dicsőséget hozott – jelentette ki Georgesz Orfanosz sportminiszter-helyettes.

Busás jutalom

A görög kormány egymillió euróval jutalmazza meg a negyeddöntőbe jutott válogatottat. – Otto Rehhagel csapata az egész országnak dicsőséget hozott – jelentette ki Georgesz Orfanosz sportminiszter-helyettes. A 23 fős keret tagjai így összesen hárommillió euróval gazdagabban térnek haza az Eb-ről, miután a görög szövetség hétfőn kétmilliós prémiumot szavazott meg.

Még Beckham vezet

Bár jelenleg az angol válogatottal kapcsolatban szinte mindenki Wayne Rooney-ról beszél, egy felmérés szerint a világhálós „ligában” még csapattársa, David Beckham a nagyobb sztár. A csapat kapitányáról eddig több mint tízszer annyi, összesen 111 internetes oldalt neveztek el, mint az Everton fiatal csatáráról (10).

Aratnak a jegyüzérek

Egy 40 eurós jegyet 300-400 euróért kínálnak a feketepiacon a ma esti Portugália–Anglia negyeddöntőre. Van olyan belépő, amelyért 600 eurót kérnek. A találkozóra tegnap reggelre csupán 500 jegy maradt, ezt pillanatok alatt elkapkodták a hétfő óta sorban álló portugálok. Az angolok már csak a jegyüzérekben bízhatnak. Több szigetországi szurkoló úgy gondolkodott, hogy inkább a dán–cseh negyeddöntőre vesz belépőt, és azt cseréli el a csütörtöki derbire. Az elődöntőre – noha még nem lehet tudni, kik lesznek a résztvevők – csaknem 800 euróba kerül egy jegy.

Ferdinand dühös

Az elmulasztott doppingellenőrzés miatt eltiltását töltő Rio Ferdinand dühös az UEFA-ra, mivel nem zárta ki pozitív tesztje után a horvát Ivica Olicot a viadalról. – Úgy tűnik, hogy van egy törvény a többieknek és egy törvény külön nekem – méltatlankodott az augusztus végéig büntetését töltő angol hátvéd. A horvát csatár szervezetében metilpreszniszolont mutattak ki az Anglia elleni összecsapást követően. Az UEFA szerint nem Olic, hanem a csapat orvosi stábja követett el hibát, amikor a június 5-én bordasérülést szenvedett futballistát olyan fájdalomcsillapítóval kezelte, amely a tiltott szert tartalmazta. (mti, tasr)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?