Cibulková folytathatja

<p>Melbourne. Dominika Cibulková maradt az egyetlen szlovák teniszező, aki egyesben még versenyben van az Australian Openen.</p>

ÖSSZEÁLLÍTÁS

A bolgár Cvetana Pironkova nem sok gondot jelentett Cibulkovának az ausztrál nyílt teniszbajnokság második fordulójában, a szlovák játékos könnyed 6:2, 6:0-val lépett tovább. „Nincs miért szemrehányást tennem magamnak. Ellenfelem az első szettben jól játszott, de nekem mindenre volt válaszom. Kitűnő meccs volt, még azokat a játékokat is meg tudtam fordítani, amelyekben vesztésre álltam. Sokkal felszabadultabban léptem pályára, mint az első fordulóban” – nyilatkozta Cibulková.

A 11. helyen kiemelt teniszező a 19.-ként rangsorolt francia Alize Cornet-val találkozik, akit eddigi három meccsükön mindig legyőzött. „Emlékszem a tavalyi miami mérkőzésre, az is nehéz volt. Kellemetlen a tenyerese, a fonákütéseit pedig igyekszik jól megnyesni, hogy gondjaim legyenek vele. Azzal a nyugalommal kell teniszeznem ellene, mint amit a második fordulóban is bemutattam” – tette hozzá Cibulková.

Daniela Hantuchová meglehetősen szélsőséges meccset vívott a spanyol Garbine Muguruza-Blancóval: az első szettben minden adogatását elveszítette (1:6), a másodikban ő irányított (6:1), a harmadikban viszont lesöpörte őt 24. kiemelt ellenfele (0:6). „Ő olyan játékos, aki egy-két ütést tervez csak egy labdamenetben. Vagy mind győztes lesz, vagy háló. Az eredmény nem igazán lep meg, mert hasonlóan agresszív a stílusunk, ami vagy egyikünknek, vagy másikunknak jön be” – magyarázta Hantuchová. (SITA)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?