Itt az HBO újdonságai

kép

Jövőre várható sorozataiból készített előzetest a népszerű streamingszolgáltató, az HBO. A Last of Us, a Fehér Lótusz és a Trónok harca rajongói is örülhetnek.

Jövőre érkezik a videójátékon alapuló, hatalmas sikert elérő Last of Us második évada, illetve még egy előzménysorozatot kap az óriási népszerűségnek örvendő fantasy, a Trónok harca – többek között ezekből tett közzé előzetes felvételeket az HBO a nemrégen megjelent ízelítőjében. A fiktív Fehér Lótusz szállodalánc alkalmazottainak és vendégeinek sorsát nyomon követő, eredetileg minisorozatnak indult Fehér Lótusz harmadik évadából is láthatunk képeket, csakúgy, mint a Stephen King-féle Azból készült külön epizódból, az It: Welcome to Derryből.

Az HBO már készített előzménysorozatot a Trónok harcához – ez a Sárkányok háza –, melynek sikerén felbuzdulva egy másik előzménysorozatba is belevágott a streamingszolgáltató. Ez lesz A hét királyság lovagja, melynek első évadát a jövő évre ígérik a készítők. Kapunk majd ezenkívül egy paródiát a szuperhősök világából: ez lesz a The Franchise. Érkeznek továbbá az Aranykor, illetve az És egyszer csak és még sok más című sorozatok is.

Szintén a műsorok között szerepel az Ipar harmadik évada és a Brilliáns barátnőm negyedik, egyben befejező évada. Jön a DC Univerzum felnőtt nézőinek szóló Creature Commandos című animációs sorozata, egy Dűne-sztori, melynek Dune: Prophecy lesz a címe, illetve egy Batman-történet is sorozat formájában.

Emellett felvételeket láthatunk a Wise Guy: David Chase and The Sopranos című dokumentumfilmből, amely a Maffiózók alkotójának életét és karrierjét mutatja be, valamint a Max új sorozatából, a The Pittből és a J. J. Abrams-féle Duster című drámából is. (Hollywood Reporter, hk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?