Először szorult ki a top 3-ból a nagykaposi sporthorgász

sporthorgászat

Negyedik helyezetteként először maradt le a dobogóról az országos úszós sporthorgászbajnokságon Petőcz Szandra, a Nagykaposi Maros Mix Tubertini egyesület tagja. 

A szlovák szövetség vágbesztercei alapszervezete háromnapos eseményének a Sĺňava víztározó adott helyet: nemcsak a rekkenő hőséggel, de a víz minőségével és a környezettel is meg kellett bírkóznia a hét főt számláló női mezőnynek. 

A négyszeres szlovák bajnok Petőcz tavaly nem sokkal lemaradva másodikként zárt, idén viszont nem fért be a top 3-ba. „A versenyt megelőző kötelező edzési napon kívül nem jól alakultak a dolgok, Nehéz volt a terep, nekem a parttól három métert kellett bemennem a vízbe, hogy el tudjam foglalni helyemet. Emellett még a sorsolás sem kedvezett számomra. A második versenynapon például a versenyre kijelölt pályaszakasz legszélső helyét kaptam, ami nagyban befolyásolja a víz állandóságát, váltakozó állását. Ezért is tudtam csak az első napon a 4. helyen végezni. A második valamivel jobban sikerült, de ez is csak a 3. helyhez volt elegendő, viszont ez már nem volt hatással összteljesítményemre. Az első négy helyezett között minimális volt a különbség, bárhogyan alakulhatott volna a végső sorrend. A bírók teljesítményével most nem foglalkoznék, nyugodt, hideg fejjel kell átértékelnem egyes döntéseiket. Hosszú évek után maradtam érem nélkül, de úgy érzem, a felkészülés folyamán mindent megtettem, ezen a téren nincs hiányérzetem – értékelte lapunknak szereplését Petőcz. 

Nemsokára javíthat is ugyanitt, augusztus 16–18, között itt rendezik a női liga 2. fordulóját.

Érdekes

Országos női úszós sporthorgászbajnokság

1. Tatiana Minariková (Nagyatpolcsány) 5 pont, 9310 g, 2. Lenka Turovská (Vágújhely) 6, 11830 g, 3. Linda Palkechová (Drahovce) 6, 5880 g, 4. Petőcz Szandra (Nagykapos) 7, 6830 g 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?