Bátran játszott az újonc

Pozsony. Közel hatezren voltak kíváncsiak az újonc nagyszombatiak ligeti vendégjátékára. Akik kilátogattak, nem csalódtak, küzdelmes mérkőzést láttak.
Jobban kezdtek a hazaiak, a második percben Medveď fejese a kapufán csattant.

Pozsony. Közel hatezren voltak kíváncsiak az újonc nagyszombatiak ligeti vendégjátékára. Akik kilátogattak, nem csalódtak, küzdelmes mérkőzést láttak.

Jobban kezdtek a hazaiak, a második percben Medveď fejese a kapufán csattant. Később feljöttek a vendégek, főleg két középpályásuk, Filip és Staňo jeleskedett, remek labdákkal keresték Kožuchot és Sikorjakot. a Liberecből szerződtetett Kožuch bizonyult a ve-szélyesebbnek, bombáját Čobej bravúrosan hárította. Az első félóra végén megszületett a hazaiak vezetőgólja: Zárecký parádés tizenöt méteres bombája Belic hálójában kötött ki. A gól nem zavarta meg a bátran futballozó Spartakot, gyors ellentámadás végén közel állt az egyenlítéshez: Gašparík lövésszerű beadását az utolsó pillanatban mentette Kinder. Az első játékrész hajrájában Sikorjak puskázott el egy ziccert.

Fordulást követően a nagy akarással játszó Benčík próbálkozását hárította Belic, majd Suchánek bombájánál is jeleskedett a nagszombatiak kapusa. A 71. percben egyenlítettek Jozef Adamec védencei: tetszetős akció végén Sikorjak beadását a szenegáli Fall a kapuba lőtte. Nem sokkal később nagyot hibázott Cichý játékvezető, a kitörő Staňót Kinder szabálytalanul szerelte a tizenhatoson belül, ám a bíró tovább intett...

A közepes színvonalú találkozó hajrában mindkét oldalon akadtak helyzetek, ám az eredmény már nem változott. Tehát a ligetiek ott folytatták, ahol tavasszal abbahagyták, nem és nem tudnak odahaza nyerni. Úgy tűnik, az újonc jól felkészült a pontvadászatra. Érdekességnek számít, hogy Horký azért nem lépett pályára, mert nem újította meg lejáró szerződését. Ugyanis a középpályás elégedetlen a feltételekkel. Vladimír Weiss, az Artmedia vezetődzője kijelentette: „Ha tud olyan klubról ahol többet kap, csak nyugodtan menjen...” (sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?