AZ EDZŐK MONDTÁK

FRANTIŠEK KOMŇACKÝ (Púchov): „A Slovan fogalom és mai győzelmünk a fiúk becsületes munkájának az eredménye. Sok gólhelyzetet dolgoztunk ki, a három pont sorsát már az első félidőben eldönthettük volna. A szünetben lelket kellett öntenem a játékosokba, mert csak nehezen emészthették meg az ellenük ítélt tizenegyest.

FRANTIŠEK KOMŇACKÝ (Púchov): „A Slovan fogalom és mai győzelmünk a fiúk becsületes munkájának az eredménye. Sok gólhelyzetet dolgoztunk ki, a három pont sorsát már az első félidőben eldönthettük volna. A szünetben lelket kellett öntenem a játékosokba, mert csak nehezen emészthették meg az ellenük ítélt tizenegyest.”

DUŠAN RADOLSKÝ (Slovan): „Passzívan futballoztunk, s ez megbosszulta magát. Csak akkor igyekezett a csapatom, amikor gólt kaptunk. Ez kevésnek bizonyult.”

PECZE KÁROLY (Inter): „Küzdelmes volt a mérkőzés, a színvonal azonban elmaradt. Helyenként csak labdakergetés zajlott a pályán. A vendégek szorgalmuknak és határozottságuknak köszönhetik a három pontot.”

ERIK BOGDANOVSKÝ (Ružomberok): „Megérdemelten nyertünk, egészen másképp futballoztunk, mint egy héttel ezelőtt a Slovan ellen. Nem volt hibátlan a futballozásunk, de sok helyzetet dolgoztunk ki, s ezért pech lett volna, ha nem mi szerezzük meg a három pontot.”

VLADIMĺR WEISS (Petržalka): „Örülök, hogy újra nyertünk, és nem kaptunk gólt. Elsősorban az első félidei játékunkkal vagyok elégedett.”

JOZEF ADAMEC (Trnava): „Nem nyújtottunk rossz teljesítményt, de a befejezésekkel hadilábon álltunk. A mérkőzés fontos momentuma az első gól volt, védőink szabadon hagyták Váchát. A második gólt Šoltis a játékvezető passza után szerezte.”

STANISLAV GRIGA (Dubnica): „Játékosaim idegesen, pszichikai nyomás alatt futballoztak, elsősorban a győzelemre gondoltak, a három pont megszerzésére, s elfelejtettek játszani. Sajnos, a kiesés elkerüléséért ilyen nívótlanok a mérkőzések.”

ANDREJ DAŇKO (FC Košice): „Csapatom küzdött, minden erejével megpróbált gólt lőni, de a fiúk még nincsenek formában. Felkészülésünk utolsó szakasza nem a legjobban sikerült, s ez ma is megmutatkozott.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?