Árvai nagyon hiányzik

A női I. labdarúgóligában játszó kisudvarnokiak a hatodik helyen zárták az őszi idényt, melyet náluk edzőváltás is fűszerezett. Lelkes József helyébe menet közben a csapat meghatározó egyénisége, a harmadosztályú edzői képesítéssel rendelkező Mónika Geržová került. „Hirtelen változott a helyzetem.

A női I. labdarúgóligában játszó kisudvarnokiak a hatodik helyen zárták az őszi idényt, melyet náluk edzőváltás is fűszerezett. Lelkes József helyébe menet közben a csapat meghatározó egyénisége, a harmadosztályú edzői képesítéssel rendelkező Mónika Geržová került. „Hirtelen változott a helyzetem. A társak szerencsére megkönnyítették a dolgomat. Elfogadták edzési módszereimet, igyekeztek alkalmazkodni taktikai elképzeléseimhez” – nyilatkozta a játékosedző, aki kilenc évig légióskodott Ausztriában.

Januárban hazatért, s a kisudvarnokiakhoz igazolt. A Csallóközben jól érzi magát. Nem tagadja, akadnak azért gondok is. A szűk játékoskeret, az edzéseken való alacsony részvétel jelentette számára a legnagyobb gondot. A tanulókból, alkalmazottakból verbuválódott kollektíva játékosainak zöme ugyanis csupán a pénteki gyakorlásokon találkozott rendszeresen edzőjével. A kollektíva gólfelelősét, Árvait idény közben megműtötték. Hiányát megsínylette a csapat eredményessége. „Igényes feladat kettős szereposztásban helytállni. Már nem csupán az én teljesítményemért, hanem az együttes sikereiért, kudarcaiért is vállalnom kell a felelősséget. Szerencsére László Rozália csapatvezető személyében kiváló segítőtársra találtam. Olykor még az edzéseken is besegít” – vallott feladatköréről.

Stupavából utazik a edzésekre, mérkőzésekre. „Mindig az ellenfél képességeihez szabom a taktikát. Olykor a beállós posztján irányítom a védelmet, jobbára csak a pontrúgásokhoz megyek előre, máskor viszont Árvait kell pótolnom. Érzésem szerint teljesítettem az elvárásokat. Kis szerencsével, nagyobb odafigyeléssel azonban több pontot is szerezhettünk volna. Nagy kár a homonnai és az érsekújvári vereségért” – vélekedett az őszi történésekről a kisudvarnokiak szakvezetője. (ái)

A játékosedző gyorsmérlege

„Irányításommal hét találkozót játszottunk, ezekből négyet megnyertünk, hármat elvesztettünk. Az idényben kilenc gólt szereztem, ezekből kettőt később az eperjesiek bajnokságból történt kiválása miatt törölt a szövetség. Két ízben mesterhármast értem el” – hangzott a harmincnégy éves játékosedző idény utáni gyorsmérlege. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?