Andy Roddick is jön

Pozsony. Miloslav Mečíř, a szlovák Davis Kupa-csapat kapitánya és amerikai kollegája Patrick McEnroe is leadta nevezését a szeptember 19-én kezdődő pozsonyi, Szlovákia– USA Davis Kupa-mérkőzésre.

Pozsony. Miloslav Mečíř, a szlovák Davis Kupa-csapat kapitánya és amerikai kollegája Patrick McEnroe is leadta nevezését a szeptember 19-én kezdődő pozsonyi, Szlovákia– USA Davis Kupa-mérkőzésre. A véglegesített nevezés szerint az amerikaiak a legerősebb összeállításban érkeznek, hiszen a napokban befejeződött US Open győztese, az ATP-lista második helyén álló Andy Roddick és James Blake (35.) mellett a páros világranglistát vezető Bob és Mike Bryan duó is pályára lép az újonnan épült nemzeti teniszközpont salakpályáján. „A nevezés is mutatja, hogy az amerikaiak nem veszik félvállról az összecsapást, emellett érdekes, hogy már szombaton megérkeznek, elegendő időt hagyva a környezetismeretre” – mondta Igor Moška, a hazai tenisz szövetség főtitkára. Szlovákia szintén a legerősebb összetételben lép pályára. A csapat gerincét az idén újra jó formában játszó Karol Kučera (30.) és Dominik Hrbatý (55.) alkotja, mellettük két fiatal, Karol Beck (71.) és Michal Mertiňák (194.) kap lehetőséget. „Beck kivételével már együtt edzenek a játékosok, pénteken, ha minden a tervek szerint halad, már a főpályán gyakorolunk” – mondta Moška. Csúcserővel folynak a munkálatok az új nemzeti teniszközpontban is, már csak az utolsó simítások vannak hátra. Elkészült a tetőszerkezet és befejezték a reflektorok beállítását is. A Nemzetközi Tenisz Szövetség szabályai szerint a pályán a munkálatokat legkésőbb 48 órával a mérkőzés előtt kell befejezni. „Bár szorít az idő, egyelőre minden a tervek szerint halad. Ha véletlenül nem tudnánk két nappal a kezdés előtt elkészülni, akkor éjjel folytatnánk a munkálatokat, hogy napközben ne zavarjuk a készülő csapatokat” – zárta szavait Moška.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?