A szárnyaló bősieket fogadják a tökutolsó párkányiak

Párkány |

<p>Napjainkban homlokukat ráncolják a futballkedvelők az ország legdélebben fekvő városában. A párkányi futballcsapat ugyanis a nyugat-szlovákiai III. liga mezőnyének sereghajtójaként várja az őszi idény végét, melynek utolsó hazai fellépésén a szárnyaló bősieket fogadja.</p>

Az utolsó helyezett kollektíva eddig zömmel egyenrangú ellenfélnek bizonyult, de sajnos balszerencsés gólokkal általában az ellenfél gyűjti be a pontokat. A kudarcok egyik ismérve, hogy az utolsó helyezett futballistái görcsös igyekezetükben elpuskázzák góllal kecsegtető ziccereiket. Így volt ez egy héttel ezelőtt D. Vestenicében, ahol már a találkozó negyedik percében vezetést szereztek.

„A folytatásban növelhettük volna előnyünket, ám Szívó és Molnár ordító helyzetet hagyott ki. Balszerencsénkre a hajrában négy perc leforgása alatt hibáinkból häztak hasznot, fordítottak a vendéglátók” – ecsetelte az idegenbeli vereség okait Tácsik József, a párkányiak edzője. A hazaiaknak utoljára a 8. fordulóban, a nagyölvediek otthonában zsákmányoltak vendégként pontot, győzniük pedig az ötödik fordulóban, a máriatölgyesi fakó elleni mérkőzésen sikerült.

„Saláta Krisztián sérüléssel bajlódik, remélem holnapig felépül. Tácsik Norbert azonban négy begyűjtött sárga miatt kényszerpihenőre szorul. Szeretnénk uralni a kapunk előtti térséget, támadásainkat pedig óvatosan szőjjük majd. Nagyon remélem, hogy végre megszakad negatív sorozatunk, s a tavaszi folytatásban magabiztosabb és eredményesebb játékkal csalogatjuk vissza stadionukba a szurkolókat. Buzdításukra nagy szükség is lesz, hiszen még nem rezignáltunk” – adta közre elképzeléseit, tervezgette a jövőt a vendéglátók szakvezetője.
Örömtelibb hangulat uralkodik a bősi csapat háza táján, hiszen utoljára a hatodik fordulóban, a listavezető érsekújváriak otthonában hagyták el vesztesen a játékteret.

„Tovább erősödtünk, hiszen a minap a Corgoň Ligát is megjárt Miroslav Kriss csatlakozott hozzánk. Remélem, szerződtetését gólokkal hálálja meg. Örömünkre szolgál, hogy Nagy Tomi gólformában játszik, Izsmán Árpád pedig hétről hétre fantasztikus teljesítményt nyújt a kapuban. Arra számítok, hogy Kováč makacs térdsérülése a meccs kezdetéig rendbe jön. A 13. fordulóban kiállított Baják fegyelmi büntetése miatt viszont ezúttal nem állhat csatasorba.A táblázaton elfoglalt helyezésünkből kiindulva számunkra csupán a győzelem számít elfogadható eredménynek. Az általunk kiszemelt új edzőnk továbbra is szaktanácsadóként segíti az együttes munkáját” – tájékoztatott Puskás Imre, a bősiek szeptemberben megválasztott klubelnöke. (áb)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?