Fuss Magadért Bacskában

Harmadszor kerül megrendezésre szombaton a bacskai sportszervezet által szervezett, Fuss Magadért elnevezésű népszerű sportesemény.

A mezőny 15.30-kor rajtol el a helyi alapiskola udvaráról, és a célba is ugyanide várják vissza őket. A 4 km-es távon (ebből 2 km aszfalton és 2 km földúton) külön mérettetnek meg a 15–25 évesek, illetve a 25 éven felüliek a férfiaknál és a nőknél is.

„Minden kategória első három helyezettje éremben és oklevélben részesül, azonban azok a versenyzők is oklevelet kapnak, akik sikeresen teljesítik az előírt távot. Kategóriától függetlenül a legjobb idővel rendelkező férfi, illetve női futó külön serleget kap még. Ezen kívül átadásra kerül a Vándorkupa is, amelyet a legjobb bacskai futó kaphat meg, és egy éven át büszke tulajdonosa lehet. Tavaly Kun Patrik őrizhette otthonában a trófeát – tájékoztatta lapunkat Kosztyu Gábor, a sportszervezet elnöke. – Kiemelkedő célunk továbbra is az marad, hogy megszerettessük a futást az a helyi és környékbeli lakosokkal, hogy örömüket leljék benne, hiszen ezzel is az egészséges életmódra ösztökéljük őket, és egyben a mozgás fontosságára is felhívjuk a figyelmet. A verseny családias hangulatban zajlik, vannak visszatérő futók és ez jó jelnek számít, ugyanis ilyen formában is terjesztik a rendezvény jó hírét régiónkban. 

Az előrejelzések szerint az elmúlt évhez hasonlóan ezúttal is körülbelül 50-60 versenyzővel számolnak a szervezők.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?