A „Schumira“ fogadók már nyertek

BÉCS. Az osztrák Interwetten.com online-fogadóiroda már a hétvégi, Magny Cours-i futam előtt kifizeti azoknak a nyereményét, akik Michael Schumacher világbajnoki címére fogadtak. Ha a négyszeres világbajnok német pilóta győz Franciaországban, megszerzi ötödik vb-címét.

BÉCS. Az osztrák Interwetten.com online-fogadóiroda már a hétvégi, Magny Cours-i futam előtt kifizeti azoknak a nyereményét, akik Michael Schumacher világbajnoki címére fogadtak. Ha a négyszeres világbajnok német pilóta győz Franciaországban, megszerzi ötödik vb-címét. Az internetes fogadóiroda úgy döntött, nem várja meg a hétvégi francia futamot, illetve Schumacher betlizése esetén a következő versenyeket: már eldöntöttnek tekintik a világbajnoki elsőségért folytatott küzdelmet, ezért már most megkapják pénzüket a helyesen tippelők. A fogadások jelenleg sokkal inkább a 2. helyet érintik, az első számú esélyes 1,6-os szorzóval Rubens Barichello, őt követi Juan-Pablo Montoya 3,5-tel, Ralf, 5,0-val és David Coulthard 10,0-val. (nsz)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?