A nyárasdiak slágermeccse

Nyárasd/Negyed |

<p>A nyugatszlovákiai III. liga 5. fordulójának legnagyobb érdeklődéssel várt összecsapásán a harmadik helyezett nyárasdi újonc az egy hellyel előtte tanyázó, bajnokaspiráns negyedieket fogadja (17.00) holnap délután.</p>

Mindkét együttes idegenbeli kudarccal kezdte a pontvadászatot. A nyárasdiak Domanižán, a negyediek pedig Párkányban szenvedtek egygólos vereséget. Azóta viszont sorozatban három meccset megnyertek. A csallóköziek két legutóbbi idegenbeli fellépésükön, a bősiek és a galántaiak otthonában meglepték riválisukat, mindkét helyszínről három ponttal utaztak haza. „Jó formában kezdtük a bajnokságot. A nyitányon sem játszottunk alárendelt szerepelt. A legutóbbi három mérkőzésen pedig kilenc pontot szereztünk. Megnyertük a régióderbit, majd az újabb presztizscsatán is mi játszottuk a prímet. A sikerek fokozták védenceim önbizalmát. Az ellenfelek pedig tudatosították: oda kell figyelni a nyárasdiakra“ - fogalmazott a mezőny csallóközi újoncának sikerkovácsa, Czuczor Attila.

A vendéglátók trénere szeretné, ha az általa irányított kollektíva a legerősebb összeállításban lépne pályára. Vasárnap csupán a szezonnyitón izomhúzódást szenvedett, a legutóbbi három meccsen kényszerpihenőre szorult Méhes Mátyás játéka kérdéses. „Soros ellenfelünk temérdek rutinos futballistával rendelkezik. Mi támadófocit játszunk. Feltételezem, elsősorban a védekezésre összpontosítanak, gyors kontrákkal kísérleteznek majd a holnapi találkozón a vendégek. A hazai környezet, drukkereink buzdítása természetesen előnyt jelent számunkra. Győzelmünk mellé, akár nézőcsúcs is kerülhet a meccs jegyzőkönyvébe. Szerintem egy sikeres pontrúgásból lőtt góllal fektetjük két vállra ellenfelünket“ - latolgatta az esélyeket a vendéglátók sikerkovácsa. Egyébként a nyárasdiak még a nyugat-szlovákiai labdarúgó-kupában is versenyben vannak.

A negyediek nem titkolják, szeretnének felsőbb osztályba jutni. „Rossz rajtot vettünk. Érzésem szerint okultunk a kudarccal (1:2) végződött párkányi párharcból. A két élcsapat vasárnapi párharcán izgalmas, színvonalas csatára van kilátás. A legerősebb összeállításban lépünk pályára. Célunk a pontszerzés, ebbe a pontosztozkodás és a győzelem egyaránt belefér“ - nyilatkozta lapunknak Andrej Filip, a negyediek gólerős játékosedzője. Az általa irányított kollektíva szerezte napjainkig a legtöbb találatot a bajnokságban, szám szerint tizenegyet.

MECCSKALAUZ Tabellasorok 2. Neded 4 3 0 1 11:3 9 3. Topoľníky 4 3 0 1 8:2 9 Tavaszi eredmény Az elmúlt idényben a nyárasdiak még a nyugat-szlovákiai IV. liga délkeleti csoportjában szerepeltek. Tippünk A hazaiak 2:1-es győzelme kerül a jegyzőkönyvbe. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?