A közös érdek hiánya

Pozsony. „Közös érdek nélkül a sportban sem lehet együttműködni” – állapította meg közvetlenül az SZTK közgyűlése után Ján Holko elnök, mikor arról kérdeztük, mit szól a tagság megosztottságához. „Nehéz kihámozni, ki akar változásokat.

Pozsony. „Közös érdek nélkül a sportban sem lehet együttműködni” – állapította meg közvetlenül az SZTK közgyűlése után Ján Holko elnök, mikor arról kérdeztük, mit szól a tagság megosztottságához. „Nehéz kihámozni, ki akar változásokat. Úgy tapasztaltam, a küldöttek tájékozatlanok voltak, s hagyták magukat befolyásolni a szövetségek társulásának vezetésével. Aki arra gondol, hogy gyorsan összeomlik az SZTK, az téved. Még sokáig megmarad a társulás. Ugyanis nem egyszerű a vagyonelosztás. Ha ötször kikap a fociválogatott, nem számolják fel a szövetséget. Helyzetünkön nem segít az osztódás. Úgy érzem, az SZTK mint tetőszervezet még tartogat kihasználatlan lehetőségeket, azokat kiaknázhatnánk, csak érdekazonosság kell hozzá” – vélekedett Holko.

Lapunk kérdésére, vajon milyen az elnök víziója a következő időszakra, nem kaptunk kész választ. Röpke helyzetelemzést viszont igen: „Hihetetlen az apátia a tetőszervezetek iránt. Mindenki a saját útján akar járni. Valamennyi változtatási kísérletünk eddig csődöt mondott. Nem foglalkozunk közös dolgainkkal. Létezése tizenhárom éve alatt az SZTK fejlődési jegyeket nem viselt magán, képviselői csak a vagyonelosztásban jeleskedtek” – jegyezte meg szomorúan az elnök, aki – bevallása szerint – négy éve mással sincs elfoglalva, mint elődei hibáinak felszámolásával. (jmk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?