A jobb hajrá diadala

Rijeka/Zágráb. Magyarország kedden későn este legyőzte Romániát a horvátországi női kézilabda-világbajnokság középdöntőjében, tegnap lapzárta után Norvégiával mérkőzött, és újabb győzelme esetén nagy lépést tehet az elődöntőbe kerülés felé.

Rijeka/Zágráb. Magyarország kedden későn este legyőzte Romániát a horvátországi női kézilabda-világbajnokság középdöntőjében, tegnap lapzárta után Norvégiával mérkőzött, és újabb győzelme esetén nagy lépést tehet az elődöntőbe kerülés felé.

MAGYARORSZÁG–ROMÁNIA 30:27 (16:16), legeredméynesebbek: Ferling 9, Radulovics 9/4, ill. Dobrin 5, Senocico 5/4. Mocsai Lajos, a magyar válogatott szövetségi kapitánya értékelte a mérkőzést: „A románok nagyon harcoltak, hiszen nekik csak győzelemmel maradt volna esélyük az olimpiai kvóta kivívására, ráadásul a két csapat egymás elleni mérkőzése mindig presztízs értékű. Újra bebizonyosodott, hogy ezen a szinten az a válogatott győz, amely jobban bírja a hajrát. A románok elfáradtak a végére, míg nálunk maradt egy-két pihent játékos.”

TOVÁBBI EREDMÉNYEK – I-es csoport: Oroszország–Szerbia-Montenegró 27:31, Oroszország–Spanyolország 25:25, Franciaország– Ausztria 28:25.

II-es csoport: Norvégia–Németország 31:30, Németország–Ukrajna 23:25.

A Nemzetközi Kézilabda Szövetség elkészítette a világbajnokság alsóházának tabelláját: 13. Dánia, 14. Horvátország, 15. Csehország, 16. Japán, 17. Angola, 18. Tunézia, 19. Kína, 20. Brazília, 21. Elefántcsontpart, 22. Argentína, 23. Ausztrália, 24. Uruguay.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?