A futás ünnepe a Pomléban

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉSSomorja. A mozgás győzött, meg a legjobbak. Kellemes szórakozási és kihagyhatatlan versenyzési lehetőség volt a minapi II. PomléRun futás a helyi parkerdőben. A legkisebbek, vagyis az ovisok is indulhattak.

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉS

Somorja. A mozgás győzött, meg a legjobbak. Kellemes szórakozási és kihagyhatatlan versenyzési lehetőség volt a minapi II. PomléRun futás a helyi parkerdőben. A legkisebbek, vagyis az ovisok is indulhattak. Velük együtt öt kategóriában rendeztek versenyt, és sok-sok somorjai élt a kínálkozó alkalommal. Katarína Czuczová pedig boldogan nyugtázta: „A rengeteg futó, a hatalmas érdeklődés, a kiváló idő, a hangulatteremtő dobosok és a kedvenc zenészek, énekesek fellépése mind hozzájárult rendezvényünk sikeréhez. Hangulatából még sokáig fogunk meríteni” – tájékoztatott a verseny szervezője, aki abban bízik, hogy a somorjai idősek otthonában is örömet szereznek, mégpedig a rajtdíj teljes összegének, vagyis 3402 eurónak az átadásával. Ez háromszor több, mint amennyi tavaly összejött a bevételből.

Pillantsunk az eredménylistára. A fő versenyszámban, amelyben 262 célba érőt jegyeznek, Milan Švec (Runshop) teljesítette a legrövidebb idő alatt (30:11) a 9 kilométeres távot. Dobogóra kerülve harmadik lett az egykori pozsonyi UK-s öttusázó és párbajtőrvívó, de somorjai Ásványi Gábor (32.00). A hobbifutásban Miloš Javorina lett az első (8:50.). A felső tagozatos lányoknál más sportágak képviselői bérelték ki a dobogót: győzött a kajakos Seregi Karolina (5:52), a teniszező Méri Eszter (5:53) és a küzdősportos Lőrincz Erika (5:54) előtt. Ugyanebben a kategóriában a fiúknál a kajak-kenu klub képviseletében Horváth Péter lett a második (5:19) a 2,7 méteres távon.

Azt ajánlják a szervezők, hogy már most írjuk be naptárunkba 2015. május 8-át, a III. PomléRun időpontját. Megtörtént. (jmk)

Dobogósok a Hírkosárban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?