Régió

A nagyméretű hulladék begyűjtésével folytatódott a karbantartás Nagykürtösön

Nagykürtös | A nagykürtösi lakók a múlt héten megszabadulhattak a nagy és nehezen elhelyezhető hulladékoktól, amelyeket a szeméttárolók mellé helyezhettek ki. Tavaly így összesen 170 tonna hulladékot gyűjtöttek össze.
TASR

2019. március 21. 08:46

Amint Erika Grega, a városi hivatal szóvivője a TASR-nek elmondta, a lakóknak csak annyi volt a dolguk, hogy a meghatározott időben elhelyezzék a hulladékot a tárolóknál, az elszállításáról már a város gondoskodott. „Főleg régi bútorokat, szőnyegeket, linóleumot és nem használt háztartási gépeket adtak így le" – magyarázta a szóvivő. „Amennyiben valakinek nem felelt meg a kijelölt időpont, az egész év folyamán lehetősége van ingyenesen leadni a hulladékot a város gyűjtőudvarában" – tette hozzá.

A város a napokban a szerves hulladékkal folytatja a takarítást. „A családi házak lakói egészen októberig kéthetente kihasználhatják ezt a lehetőséget" – hívta fel a figyelmet a szóvivő. Hozzátette: az időpontok letelte után szigorúan tilos hulladékot kihelyezni a szeméttárolók mellé. „Emellett a téli karbantartás után a járdákon maradt só is a napokban kerül eltakarításra" – zárta.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Kettős termékminőség: akár 2 millió euró is lehet a büntetés

Kihelyezett kiállítások Taksonyon és Tallóson

50 ezer eurót szavazhatunk meg az emlékművek felújítására

Pellegrini a beruházásokról is tárgyalni fog a japán miniszterelnökkel

A rendőrség érdekházasságokat leplezett le a nyitrai régióban

Hatalmas kárt okoztak a kürti gazdáknak

Legfrissebb galériák
Olvasta már?