Mikor érdemes egy karkötő mellett dönteni?

víz

A karkötő tipikusan azon ékszerek közé tartozik, amelyet valaki vagy imád és rendszeresen visel, vagy gyakorlatilag eszébe sem jut beszerezni egy hasonló modellt. Pedig ezt az éket kiválóan lehet variálni, és biztosan találunk alkalomhoz illő darabot.

Erre figyelj oda karkötő viseléskor!

Számtalan tényező befolyásolja a döntésünket, amikor egy ékszer, nevezetesen egy karkötő mellett szeretnénk letenni a voksunkat. A külcsínen felül meghatározhatja a választást az ék anyaga, a stílusa, a díszítőelemek és az esemény, amelyen viselni kívánjuk az adott modellt. A Velekey Ékszervilág webáruház karkötőinek kínálata téged is meggyőzhet arról, hogy miért nem hiányozhat ez a kiemelkedő ékszertípus a gyűjteményedből.

Az egyéni preferenciáink önmagukban elegendőek ahhoz, hogy konkrétan definiálják egy-egy ékszer alapvető tulajdonságait. Az esetek többségében elsősorban az ízlésünkre és a látványra hagyatkozunk, de léteznek olyan helyzetek, amikor az is számít, hogy milyen körülmények között tündököl majd rajtunk az ékszer.

A karkötők tekintetében a “biztonsági faktor” kiemelten fontos, hiszen a napi elfoglaltságaink során ide-oda kapunk, ezáltal könnyedén beakadhat az ékszer. Ez nemcsak az adott modell sérülésével vagy elszakadásával jár, hanem különféle baleseteket is okozhat. 

Ebből kifolyólag mindig fontoljuk meg, hogy az aktuális darab kompatibilis-e a tervezett programmal. A fizikai aktivitást igénylő tevékenységek idején tanácsos otthon hagyni az ékszert, vagy olyan fazont választani, amely rásimul a csuklóra.

 

A legkedveltebb márkák

Az utóbbi időben hatalmas népszerűségre tettek szert a charmok, vagyis a kifejezetten karkötőre szabott medálok. Ezek a díszek rendkívül egyedivé teszik az ékszereket. A Pandora vagy a Thomas Sabo égisze alatt szebbnél szebb karkötőket és hozzájuk tartozó charmkollekciókat találunk, amelyek megdobogtatják az ékszerfanatikusok szívét.

Azoknak sem kell csüggedni, akik inkább a visszafogottabb, letisztult modelleket részesítik előnyben, ugyanis a tervezők a kifinomultság követőiről sem feledkeztek meg. Az Ania Haie vagy a Fossil palettáján felbukkanó ékek a diszkrétebb darabok táborát erősítik, ezért mindenképp érdemes ezek között is nézelődni. Szinte minden híroldalon szerepelnek újdonságok a fentebb említett márkáktól.

 

Karkötő férfiaknak? Igen!

Nem új keletű az a nézet, miszerint a karkötő viselés nem csak a hölgyek privilégiuma. Az urak is bátran böngészhetnek az efféle kiegészítők kínálatában, hiszen több olyan modell létezik, amelyek kifejezetten az ő igényeikhez lettek igazítva. 

A férfiaknak szánt darabok között főként a bőrből vagy textilből készült karkötők dominálnak, amelyeket remekül párosíthatunk a kedvenc karóráinkkal. Ez a kombináció igazán átgondolt összeállításról árulkodik, és azt sugallja, hogy az illető számára fontos, hogy milyen üzenetet közvetít a megjelenésével.

Bármelyik stílust és fazont is keressük, a karkötők lehengerlő felhozatalában bizonyára rábukkanunk arra a modellre, amelyet szívesen hordunk a mindennapokban!

pr

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?