Maszkot festett arcára az influenszer, kiutasíthatják az országból

maszk

Josh Parler Lin és Leia Se Balin egy élelmiszerboltba próbáltak meg úgy bejutni, hogy a lány arcára maszkot festettek.

Az esetről YouTube-on osztottak meg egy videót, amit azóta töröltek. A videóból kiderül, hogy Leia elfelejtett maszkot vinni magával, így nem engedték be a boltba. Ezért Josh festett egyet az arcára, és sikerült bemennie az üzletbe, mivel senki sem vette észre, hogy nem visel maszkot. Csínytevésüket végig dokumentálták.

Csakhogy mások nem tartották viccesnek tettüket, amelynek komoly következményei lehetnek. A pár útlevelét már lefoglalta a helyi kormány, és fennáll a veszélye, hogy kiutasítják őket az országból, mivel megszegték a járványügyi szabályokat.

A pár egy újabb videót tett közzé, amelyben bocsánatot kérnek, most már Instagramon, maszkban és ügyvédjük jelenlétében. Egyelőre nem tudni, hogyan dönt a helyi kormány kiutasításukkal kapcsolatban.

(br, Index)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?