Ján Ďurovčíknak 20 évvel fiatalabb felesége és egy 4 éves fia van

durovcik

Egy család és egy gyermek mindenkit megváltoztat. Ez alól a Let's Dance legrettegettebb zsűritagja sem kivétel, akinek munkáit New Yorktól Japánig játszották már. Arról is beszélt, hogy miért voltak és vannak mindig is jóval fiatalabb partnerei.

Most csinálsz valamit, vagy csak a Let's Dance után?

Azzal véget ér az évad, de őszre készülünk valamivel. Nekem nincs szünet a fejemben, mert az alkotói folyamat, ami a fejemben van, a munkám két fő része közül az egyiket, a téma kitalálását, minden nap csinálom. Tollat és papírt fogok, és írok. Nincsenek olyan időszakok, amikor nincs semmim. Egyébként semmi sem változott az életemben, az egyetlen dolog, amivel gyarapodtam, az egy fiú, és igyekszem megosztani az időmet a családom és a munkám között.
 

Sikerül neked?

Találtam néhány dolgot, ami meglepett, és eltartott egy darabig, amíg megtaláltam az új működési módot, különösen, ami az alkotást illeti. Éppen Janko születése előtt fejeztem be az otthoni stúdiómat. Amióta a kicsi óvodába megy, reggel próbálok hivatalos dolgokat csinálni, mint például ez az interjú, aztán hazajövök, és addig csinálom, amíg Janko haza nem jön az óvodából. Ha úgy hozza a helyzet, hogy be kell adnom egy forgatókönyvet, és nem bírok lépést tartani, akkor vagy Barbora megy a nagymamájához, vagy elmegyek a Krahulyban lévő nyaralóba, három-négy napra bezárkózom, és ott fejezem be. Ami még nagyon sokat változott, azok az ünnepek. Korábban mindegyik alatt írtam egy-egy forgatókönyvet. Régen alig vártam, hogy megfürödjek, lefeküdjek egy nyugágyra, feltegyem a fejhallgatót és írjak. Nem munkának tartottam ezt, úgy éreztem magam, mintha moziban lennék. Most, hogy a kicsi nyaral, erre nincs lehetőség. De mindent odaadnék érte, mert csodálatos érzés apának lenni.
 

A feleséged, Barbora 23 évvel fiatalabb nálad, a volt barátnőd is ilyen fiatal.

Nela eléggé jóval fiatalabb volt, most már nagy a korkülönbség... Ó, hát látja, én sosem számoltam. (Nevetés.) Bevallom, féltem a korkülönbségtől, talán ezért tartott olyan sokáig, amíg Barbara és én megerősítettük, hogy oké, bele akarunk vágni, még azokkal a problémákkal együtt is, amiket ez idővel magával hoz. Viccelődve mondom, hogy a barátnőim még mindig egyidősek, csak én vagyok idősebb. Barbara már a harmincas éveiben jár, de húsznak néz ki.


Április 10-én voltál 53 éves, és te magad is utaltál arra, hogy a 20 év korkülönbség idővel milyen problémákat okozhat.

Persze, amikor egyedül vagyok, gyakran elgondolkodom azon, hogy mi lesz. De Barbarának van erre egy gyönyörű mondata: Nézd, vannak olyan kortársaim, akik tíz évig élnek együtt, aztán szakítanak. Én tíz éve vagyok boldog, és még nem szakítottunk, és lehet, hogy még tíz, húsz év is eltelik. Ebben a kontextusban csak annyit tudok, hogy nem akarok senkinek sem a terhére lenni, és ezért mindent megteszek, hogy ez meg se történjen.


 

(plus7dní)

Ján Ďurovčík
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?