ZENEZÓNA

Két generáció egy lemezen?
Sir Paul McCartney új albumon dolgozik, azonban nem a sajátján. Gitáron és dobon játszó fia, James komponált egy lemeznyi felvételt, és felkérte az apját, hogy rögzítsék együtt. „Jelenleg azt vizsgáljuk, működőképes-e a fiam ötlete.

Két generáció egy lemezen?

Sir Paul McCartney új albumon dolgozik, azonban nem a sajátján. Gitáron és dobon játszó fia, James komponált egy lemeznyi felvételt, és felkérte az apját, hogy rögzítsék együtt. „Jelenleg azt vizsgáljuk, működőképes-e a fiam ötlete. Szenzációs szerzeményeket írt, de még nem vagyok biztos abban, hogy a közös produkciónkat a nagyérdemű elé kell tárni” – nyilatkozta Paul. Apa és fia egyébként már dolgozott együtt, James Paul két korongján is közreműködött. (p, nme)

Közös műsorban a győztesek

A brit és amerikai zenepiacon nincs fontos tehetségkutató verseny Simon Cowell nélkül. A producer részt vett a két sorozatot megélt brit Pop Idol zsűrijében, és részt vesz annak jelenleg is nagy sikerrel futó amerikai megfelelője, a hetedik szériánál tartó American Idol zsűrijében. Ezen kívül a The X Factor zsűritagjaként és az America’s Got Talent producereként is dolgozik, de szerepelt a Britain’s Got Talent zsűrijében is. Jelenleg egy monumentális show létrehozásán is fáradozik. A 2008 őszére tervezett műsorban korábbi tehetségkutatókban diadalmaskodó huszonöt fiatal mérné össze a tudását a földkerekség minden tájáról. A győztes „A világ legtehetségesebb embere” cím mellé egymillió dollárt kapna. A show akár kétszázmilliós nézettséget is eredményezne világszerte. (p, o)

Új dal a legendás rockzenekartól

December 1-jén, az AIDS elleni küzdelem világnapján új felvétellel jelentkezett a Queen. A világhálóról ingyenesen letölthető Say It’s Not True című dalt az együttes dobosa, Roger Taylor írta, és az új énekes, Paul Rodgers adja elő. „A szerzemény az AIDS elleni küzdelem egyik zászlóvivője, Nelson Mandela személyes üzenetét hordozza. Ő mindenhol azt hangoztatja: a saját kezünkben van a döntés, hogy megállítjuk-e a halálos kórt” – nyilatkozta Taylor. A Queen utoljára 1998 legelején adott ki új felvételt, akkor Taylor és Brian May mellett a zenekar 2004-es újjáalakulásából már kimaradt basszusgitáros, John Deacon is közreműködött a munkában. Közösen rögzítették az 1991. november 24-én elhunyt Freddie Mercury tiszteletére írt No-One But You (Only The Good Die Young) című dalt. (p, d)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?