ZENEZÓNA

Letölthető Kylie kiselejtezett dala
Kylie Minogue várva várt tizedik stúdiólemeze X címmel Európa legtöbb országában november 26-án jelenik meg. A napokban nyilvánosságra hozták az albumra felkerülő felvételek listáját.

Letölthető Kylie kiselejtezett dala

Kylie Minogue várva várt tizedik stúdiólemeze X címmel Európa legtöbb országában november 26-án jelenik meg. A napokban nyilvánosságra hozták az albumra felkerülő felvételek listáját. Meglepetésre nem kap helyet rajta a skót producer, Mylo közreműködésével készült In The Mood For Love című szerzemény. Egy bennfentes úgy tudja, azért selejtezték ki, mivel nem felelt meg az elvárásoknak. Elmondása szerint szerepel majd Mylo készülő nagylemezén, és elképzelhető, hogy kiegészítő dalként felkerül az ausztrál énekesnő valamelyik maxi CD-jére is. Mindenesetre, miután kiderült, hogy lemarad az albumról, a producer feltette a honlapjára – a mylo.tv-n bárki meghallgathatja és letöltheti. (pj, nme)

Jagger bukszája újra vastagodott

Az amerikai Forbes magazin összeállította a zeneipar legtöbbet kereső előadóinak és zenekarainak listáját, a 2006 júliusától 2007 júniusáig tartandó időszakot vizsgálva. A The Rolling Stones végzett az élen, az együttes 2005 őszén indult és idén befejeződött A Bigger Bang című turnéja öszszesen 437 millió dollárt hozott a konyhára. A frontember, Mick Jagger a napokban bejelentette, hogy eszük ágában sincs nyugdíjba vonulni. „A jövőben még sok-sok újdonsággal szeretnénk előállni. A terveink szerint lesznek új lemezek, sőt turné is” – válaszolta a BBC honlapján feltett rajongói kérdésre. (pj, bbc)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?