ZENEZÓNA

A botrányhős nem javul meg
A Baby Shambles frontemberét, Pete Dohertyt a december 4-i bírósági tárgyalásán kábítószer-birtoklás miatt bűnösnek találták – a rendőrök a közelmúltban heroinra és kokainra bukkantak az autójában.

A botrányhős nem javul meg

A Baby Shambles frontemberét, Pete Dohertyt a december 4-i bírósági tárgyalásán kábítószer-birtoklás miatt bűnösnek találták – a rendőrök a közelmúltban heroinra és kokainra bukkantak az autójában. Annak ellenére, hogy nem először állt bíróság előtt drogos ügyeivel, viszonylag enyhe büntetést kapott: 770 font megfizetésére kötelezték, és négy hónapra bevonták a jogosítványát. Doherty közben a napokban ismét hozta a formáját, egy szállodai szobát tört rommá, mintegy tízezer fontnyi kárt okozva. Neve egy tragédiával is összefüggésbe hozható: az általa rendezett partin az egyik vendég kiesett az erkélyről, és belehalt sérüléseibe. A színészként (is) dolgozó Mark Blanco erősen ittas állapotban érkezett a buliba, ahonnan nem sokkal később botrányos viselkedése miatt kidobták (az ajtón), ám később visszatért, és tisztázatlan körülmények között kiesett az erkélyről. A férfit a partiról távozó egyik vendég találta meg a ház előtt. A kórházba szállítást követően belehalt fejsérüléseibe. A rendőrök nem találtak idegenkezűségre utaló nyomokat, ugyanakkor a parti helyszínén – ahonnan kiérkezésükkor az énekes már távozott – kábítószer-használat nyomait fedezték fel. (e, z, p)

Visszatérés a ’87-es hangzáshoz

A The Cure készülő, egyelőre cím nélküli nagylemeze a tervek szerint májusban kerül a boltokba. „A dalszerzés ezúttal többé-kevésbé zökkenőmentesen zajlott. A többiek megfenyegettek, ha karácsonyig nem készülök el a szövegekkel, lelőnek… Az új felvételek az 1987-es Kiss Me Kiss Me Kiss Me című korong slágeres szerzeményeinek hangzásvilágát idézik. Ez lesz az első albumunk, amelyen már nem szerepel egykori billentyűsünk, a tavaly nyáron menesztett Roger O’Donell. Amióta az eredeti gitárosunk, Porl Thompson visszatért, nincs is szükségünk billentyűsre. Porl remekül kiismeri magát a stúdióban, és olyan hangzást teremt, amilyet csak akarunk. Mellesleg nem kis szerepe van a készülő dalaink hangzásvilágának kiteljesedésében” – nyilatkozta Robert Smith, a zenekar énekes-frontembere. (z, p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?