Waves, a tavasz slágere

ÖSSZEÁLLÍTÁSEgy holland hiphopelőadó is beszállt a 2014 legnagyobb európai slágeréért folyó harcba. A német dallista élét már megjárta, a múlt héten a briten aratott rajt-cél győzelmet.Mr. Probz (Dennis Princewell Stehr) 1984-ben született. Hollandul és angolul rappel.

ÖSSZEÁLLÍTÁS

Egy holland hiphopelőadó is beszállt a 2014 legnagyobb európai slágeréért folyó harcba. A német dallista élét már megjárta, a múlt héten a briten aratott rajt-cél győzelmet.

Mr. Probz (Dennis Princewell Stehr) 1984-ben született. Hollandul és angolul rappel. Az első dalszövegeit graffiti formájában szülővárosa falaira festette fel. A Waves című zeneszáma odahaza novemberben jelent meg, a nemzetközi vizeken Robin Schulz német producer remixében arat.

A holland lemezlovas-producerek Európa-szerte egyre népszerűbbek. Tavaly négyen is megjárták a brit dallista csúcsát. Január végén és február elején a Bingo Players duó uralta a mezőnyt a Far East Movement Los Angeles-i hiphopkvartettel készült Get Up (Rattle) című számmal. Két héttel később Nicky Romero is elfoglalta a legmagasabb pozíciót, a svéd Avicii slágere, az I Could Be the One közreműködőjeként. Novemberben Martin Garrix volt első az Animals című felvétellel.

A brit lista élén kilencedik hete új belépők váltják egymást. Route 94 és Jess Glynne (My Love), a DVBBS & Borgeous feat. Tinie Tempah (Tsunami – Jump), Duke Dumont feat. Jax Jones (I Got U), a 5 Seconds of Summer (She Looks So Perfect), Aloe Blacc (The Man), a Sigma (Nobody to Love), Kiesza (Hideaway) és Mr. Probz (Waves) után a héten Calvin Harris (Summer) debütált a dallista első helyén. (pj)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?