Vissza a gyökerekhez

A Disney stúdió legújabb alkotása, A kincses bolygó akkora bukást könyvelhetett el a bemutató utáni hétvégén, hogy a filmgyártó cég vezetése eldöntötte: visszatér a jól bevált receptekhez.

# A Disney stúdió legújabb alkotása, A kincses bolygó akkora bukást könyvelhetett el a bemutató utáni hétvégén, hogy a filmgyártó cég vezetése eldöntötte: visszatér a jól bevált receptekhez. Legfrissebb terveik között szerepel, hogy Mickey egér, Donald kacsa és Goofy kutya ismét szerepet kapjon és újra meghódítsa a közönséget. A három rajzfilmfigura várhatóan A három muskétás kalandjaiban tér majd vissza a vászonra.

Soha egyetlen Disney-produkció sem bukott akkorát, amekkorát A kincses bolygó című rajzfilm az elmúlt hétvégén. Ráadásul az alkotás amerikai premierjét épp a hálaadás körüli napokra időzítették, amikor a tengerentúli közönség szívesebben költ szórakozásra és látogat el a moziba. A legtöbb film bevétele ilyenkor megugrik – kivéve A kincses bolygóé.

A Disney főnöksége ezért összeült, hogy új stratégiát dolgozzon ki a jövő évre. Tárgyalásaik odáig vezettek, hogy Mickey egérre, Donald kacsára és Goofy kutyára van ismét szüksége a cégnek. Bennük eddig ritkán csalódtak, hiszen a nézők örök kedvenceinek számítanak. Jövőre tehát újabb film készületei kezdődnek el, melynek főszerepeiben a három közkedvelt figura visszatér a vászonra.

A Disney egyik vezetője már azt is elárulta, hogy várhatóan A három muskétás című klasszikus történet főszereplőiként elevenednek meg újra, természetesen a korhoz illő jelmezekben és környezetben. A hátteret a klasszikus rajzfilmek technikájával keltik majd életre, hogy az új produkció minden tekintetben felidézze az egykori Disney-filmek képi világát.

Bár a vész korántsem akkora, mint az a cég pánikszerű döntéséből kitűnik, hiszen a Lilo és Stich című rajzfilm nagy sikert aratott, azt valószínűleg senki sem bánja, ha a Disney ismét régi fényében ragyog. A kincses bolygó pedig Amerika után Európában is tesz egy kísérletet a közönség meghódítására – nálunk decemberben mutatják be. (o)

Harry Potter visszavágott

Harry Potter, az ifjú varázsló visszavágott: az amerikai mozikban a hétvégén maga mögé utasította brit honfitársát, James Bond szupertitkos ügynököt. A második Potter-film, a Harry Potter és a Titkok Kamrája 32,2 millió dollárt kasszírozott a legutóbbi hétvégén, míg a huszadik Bond-film, a Halj meg máskor! 31 millió dollárt hozott. Mint arról korábban beszámoltunk, a Pierce Brosnan alakította 007-es ügynök és partnernője, az Oscar-díjas Halle Berry a múlt héten a második helyre szorította az egy hétig stabilan vezető Harry Pottert. Az amerikai mozikban már néhány hete játszott Télapu 2 a harmadik, nyomában a Disney-ház új rajzfilmje, A kincses bolygó. A magyar mozikban december 5-én mutatják be a Harry Potter, 19-én a James Bond legújabb epizódját. (o)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?