Ünnepi programok

Holnap az ünnepi műsorrend szerint reggel 7 órakor kezdi közvetítését a Pátria rádió. Egyórás adáskezdő műsorunkban híreket és sportösszefoglalót hallanak, fellapozzuk az eseménynaptárt majd Miklósi Péter jegyzete hangzik el.

Holnap az ünnepi műsorrend szerint reggel 7 órakor kezdi közvetítését a Pátria rádió. Egyórás adáskezdő műsorunkban híreket és sportösszefoglalót hallanak, fellapozzuk az eseménynaptárt majd Miklósi Péter jegyzete hangzik el. A 8 órai 5 perces hírek után Életüket adták – Ürge Tamás Mindenszentek napi egyházi műsorában a szent ember mibenlétéről beszélget zselízi gimnazistákkal és Zsidó János atyával. 9 órától Akarsz-e játszani halált? Lacza Éva irodalmi műsorának különkiadásában hangképekben számolunk be a tíz éve halott író, Talamon Alfonz emlékestjéről, valamint versek, prózarészletek hangzanak el, melyek témája a halál, az elmúlás. A 10 órai híreket követően a romák hiedelemvilágával, temetkezési szokásaival jelentkezik a romamagazin különkiadása. A halottaikkal való kapcsolatukról Sárközy Gizella, Sipos Frigyes és Fátyol Tivadar mondják el gondolataikat. 10.35-től gospelekből és spirituálékból hangzik el válogatás. 11 órától Lacza Tihamér A gyertyák imbolygó fénye című műsorában arról beszél, hogyan emlékeznek a halottakra a különböző kultúrákban, milyen volt a halottkultusz például az ókori Egyiptomban, Kínában, Rómában vagy a muzulmán világban. Ezt követően ismert filmslágerek hangzanak el. Déli hírösszefoglalónk után nótákat közvetítünk. 13 órától a Kaland az élet című műsorban megismételjük a Rómában élő Yvenne nővérrel, az Isteni Megváltó Nővérei szerzetesrend tagjával készített beszélgetést. A szerkesztő-riporter Melaj Erzsébet. 13.40-től részletek hangzanak el Liszt Ferenc Szent Erzsébet legendája című művéből. A 14 órai hírek után Ünnepi Kívánságműsor, felvételről. 15 órakor ismét hírek 5 percben, majd Pulzus Haják Bélával. 17 órakor kezdődő néprajzi műsorunkban Méry Margit Mindenszentek napjához fűződő énekeket és szokásokat mutat be Alsócsitárból. 17.30-tól a Napzártában összefoglaljuk a nap legfontosabb híreit. (cul)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?