Tisztelt

OLVASÓI LEVÉL
Nem a természetgyógyászat az oka a családja szétesésének, hanem a hitetlenség és a szeretethiány. Azért állok ki a felesége mellett és védem a természetgyógyászok becsületét, mert én is közéjük tartozom.

OLVASÓI LEVÉL

Nem a természetgyógyászat az oka a családja szétesésének, hanem a hitetlenség és a szeretethiány. Azért állok ki a felesége mellett és védem a természetgyógyászok becsületét, mert én is közéjük tartozom. És nem azért válaszolok levelére, hogy propagáljam magam, mert akit hozzám irányít a sors, az úgyis idetalál. És higgye el, sokan vannak, akiket a hitük és a szeretetük gyógyít meg, én csak hozzásegítem őket.

Tisztelt Molnár úr, próbáljon meg Ön is pozitívan gondolkodni, és ha séta közben útjába kerül egy templom, térjen be, hiszen végül úgyis Istenhez fog fordulni. Próbáljon meg hinni, mosolyogni és úgy szeretni az embereket, mint önmagát, s lehet, hogy még a felesége is visszatér Önhöz. Mert higgye el, csodák pedig vannak.

Csenkey Julianna,

Vághosszúfalu

Tisztelt Olvasóink, a fentiek egy terjedelmes levél részletei csupán, az eredetijét továbbítottam a címzettnek. Fontosnak tartom megjegyezni, hogy a Családi Kör 4. számában Molnár Jánosnak olvasói levelében nem a természetgyógyászat ellen volt kifogása, hanem a jóslással, kuruzslással foglalkozó önjelölt megváltók ellen, akik megzavarják a reményvesztett emberek gondolkodását. A természetgyógyászat szerves része az orvostudománynak, s tanult szakemberek egymás tudását kiegészítve segíthetnek legeredményesebben betegeiken.

Az emberi kapcsolatok pedig mindettől függetlenül oly rejtelmes dolgai a teremtésnek, hogy földi halandó, legyen akár tudományos gondolkodású, akár idealista, ítéletet semmiképp nem mondhat róluk. „Boszorkányokról, minthogy nincsenek, ne essék többé szó!” (Könyves Kálmán) A Családi Kör részéről a téma ezzel lezárult.

A szerkesztő

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?