Tanúként hallgatták ki Michael Jackson fiát

MTI-HÍRMichael Jackson örült a visszatérés lehetőségének, a tervbe vett turné körülményeivel azonban elégedetlen volt, és a szervezők részéről rá nehezedő nyomással sem tudott megbirkózni – derült ki Jackson legidősebb gyermekének vallomásából, amelyet a fiú a család által a szervező ellen indított

MTI-HÍR

Michael Jackson örült a visszatérés lehetőségének, a tervbe vett turné körülményeivel azonban elégedetlen volt, és a szervezők részéről rá nehezedő nyomással sem tudott megbirkózni – derült ki Jackson legidősebb gyermekének vallomásából, amelyet a fiú a család által a szervező ellen indított perben tett. Prince Jackson szerint apja több időt kért a próbákra, a szervező azonban ezt nem hagyta, több feszült telefonbeszélgetést folytatott az énekessel, aki néha könnyekben tört ki. „Meg fognak ölni” – mondta az egyik beszélgetés végeztével.

A Jackson család azt állítja, a turnét szervező AEG Live hanyag volt, amikor felvette Conrad Murrayt a sztár mellé. Az orvost gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolták meg és ítélték el, mivel túladagolta az altatószert. A koncertszervező tagadja, hogy ő bérelte fel a doktort, és semmiféle felelősséget nem hajlandó vállalni az énekes halálában.

A 16 éves Prince Jackson azt vallotta, hogy néhány nappal apja 2009 júniusában bekövetkezett halála előtt a család bérelt házában látta az AEG Live vezetőjét, Randy Phillipset, amint feszült beszélgetést folytat Murrayvel, és megragadja az orvos karját. Phillips „agresszívnek tűnt” – mondta a fiú.

Murray ügyvédje és az AEG jogi képviselője később a bíróság épülete előtt úgy fogalmazott, a Prince Jackson által leírt találkozó soha nem történt meg. Rámutattak, hogy a gyerek csak 12 éves volt akkor, és nagy tragédiával kellett szembesülnie.

Prince Jackson most először szolgált részletekkel apja utolsó napjáról. Látta, hogy Murray szívmasszázst végez az ágyról félig lelógó apja testén, és úgy tűnt számára, hogy az énekes szemei fennakadtak. Megjegyezte, hogy talán húga, a nemrég öngyilkossági kísérletet elkövető Paris szenvedte meg leginkább az énekes halálát. „Ő volt apám hercegnője” – mondta.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?