Sziget: mára megtelt

Budapest. A mínusz egyedik nappal tegnap megkezdődött a 24.

Budapest. A mínusz egyedik nappal tegnap megkezdődött a 24. Sziget fesztivál: a rendezvényt a nagyszínpadon az egykori legendás New York-i punkzenekar, a Ramones volt dobosának jelenlegi együttese, a Marky Ramone's Blitzkrieg nyitotta meg.

Tegnap délután egy időre a szervezők felfüggesztették a beléptetést a Szigetre, miután a helyszínen ellenőrizetlen csomagra lettek figyelmesek. Robbanóanyagot vagy más veszélyes eszközt nem találtak a rendőrök a gyanús pakkban, meg nem erősített információk szerint sör és kolbász volt a szatyorban.

Egyébként már kedden, a megnyitó előtt is több ezren tartózkodtak a Hajógyári-szigeten. Napokkal ezelőtt kinyitottak a kempingek és a vendéglátóipari egységek. Idén száz országból érkeznek látogatók, a legtöbben Hollandiából, az Egyesült Királyságból, Franciaországból, Olaszországból, Németországból és Svájcból, emellett a magyar „szigetelők” száma is évről évre emelkedik. A szervezők idén is rekord látogatószámra, mintegy 450 ezer emberre készülnek az elkövetkező egy hét alatt. „Az itt dolgozókkal együtt naponta 90 ezer ember fér be a Szigetre, a rekorddöntés azért is valószínű, mert a bérletek már elkeltek, a nulladik napra, Rihanna koncertjére a napijegyek is elfogytak” – mondta Gerendai Károly főszervező. Azaz: mára kitették a Szigetre a „megtelt” táblát. (MTI, ú)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?