RÖVIDEN

Early Melons – diákfilmek fesztiválja
Pozsony. Ma kezdődik Early Melons címmel a Diákfilmek Pozsonyi Nemzetközi Fesztiválja, amely március 8-ig két helyszínen zajlik: a Mladosť moziban, valamint az A4 – Nultý priestor vetítőtermében.

Early Melons – diákfilmek fesztiválja

Pozsony. Ma kezdődik Early Melons címmel a Diákfilmek Pozsonyi Nemzetközi Fesztiválja, amely március 8-ig két helyszínen zajlik: a Mladosť moziban, valamint az A4 – Nultý priestor vetítőtermében. A programot két fő szekcióra tagolták: a diákfilmek nemzetközi versenyére és a szlovák diákfilmek versenyére. A nemzetközi szekcióban kilenc országból (köztük Magyarországról) érkezett negyvenhárom alkotást mutatnak be azzal a céllal, hogy a hazai közönség felmérhesse, milyen irányban haladnak Európa legfiatalabb filmesei. Az Early Melons információs szekciójába olyan alkotásokat válogattak be, amelyek a kontinens legismertebb diákfilm-fesztiváljain már sikerrel szerepeltek. (t)

Dunaszerdahelyen magyar szinkron

A dunaszerdahelyi Cinemax moziban holnaptól első alkalommal kínál a SPI International forgalmazó magyar szinkronnal filmet, mégpedig a P.S. I Love You című amerikai vígjátékot. Richard LaGravenese rendező mozijának főszerepét a kétszeres Oscar-díjas színésznő, Hilary Swank játssza, aki – szerepe szerint – fiatalon elveszíti a férjét. Ezután ő sem akar tovább élni. Ám 30. születésnapján csomagot hoz a postás az elhunyt kedvesétől… És minden más megvilágításba kerül! A forgalmazó úgy tervezi, ha e próbálkozás beválik, a későbbiekben is megpróbál a magyar nézők kedvébe járni, s magyar szinkronnal kínálni az általa forgalmazott filmeket. (t)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?