Johnny Depp, a menő képzőművész

dd

Hollywood fenegyereke egy ideje rockzenészként is aktív, Hollywood Vampires nevű zenekarával turnézik – már, ha színpadképes állapotban van –, amelynek Alice Cooper és az Aerosmith-gitáros Joe Perry is tagja. Újabban azonban festőként is milliókat keres.

Johnny Depp ontja az olajfestményeket, amelyeket bárki megvásárolhat a neten. Kérdés persze, hogy milyen áron kelnének el ezek a képek, ha alkotójuk nem lenne világhírű filmsztár. Nos, a megkérdezett szakértők zöme elismerően nyilatkozott Depp alkotásairól, aki portrékkal kezdte, majd ezoterikus témájú festményekkel folytatta képzőművész-karrierjét, mostanában pedig a tarotkártya figurái érdeklik őt leginkább. Az utóbbi években több kiállítása is volt már, ahol rajongói komoly összegekért vásárolták meg a képeit.

A 61 éves színész az év elején tért vissza a mozivászonra a Jeanne Du Barry című történelmi filmdrámában. Ez volt az első komoly szerepe az Amber Heard ellen vívott, a fél világ tévénézői által nyomon követett pereskedés óta. Depp 2022-ben perelte be e Heardöt egy 2018-as cikk miatt, amelyet a The Washington Postnak írt a családon belüli erőszak túlélőjeként szerzett tapasztalatairól, és amelyben bántalmazóként tüntette fel Deppet. A színész megnyerte a pert, és úgy tűnik, mára sikerült a szigorú amerikai közvélemény előtt is tisztára mosnia a nevét.

Mások mellett Elizabeth Taylor, Bob Marley, Keith Richards, Bob Dylan, Heath Ledger és Al Pacino is szerepel abban a portrékollekcióban, amellyel Johnny Depp bankot robbantott – és akkor még nem beszéltünk az önarcképéről, amely valamivel többe került, mint a felsorolt sztárokról készült portrék. Az interneten megvásárolható képek átlagára egyébként 7 ezer dollár körül mozog  – persze nem az eredetikről beszélünk, hanem kiváló minőségű nyomatokról.

A portésorozatot követően a tarottematikájú képek iránt is komoly érdeklődés mutatkozott az amerikai festménypiacon.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?