Lefújták a Hollywood Vampires mai koncertjét

Johnny Depp
Besztercebánya |

Tegnap fél napon át nyomoztunk azzal kapcsolatban, megvalósul-e a mai besztercebányai Hollywood Vampires-koncert, azok után, hogy Johnny Depp rosszulléte miatt egy órával a kezdés előtt lefújták a keddi budapesti fellépést. Most már tudjuk: NEM. Felesleges elindulniuk a helyszínre. 

Kedden közvetlenül a kezdés előtt derült ki, hogy elmarad Alice Cooper, Joe Perry (Aerosmith) és Johnny Depp zenekarának koncertje a Budapest Sportarénában. Nem hivatalos információk szerint rosszul lett, emiatt kellett az utolsó pillanatban lemondani a fellépést. A Hollywood Vampires sajtósa is közölte a hírt a Facebookon, de magyarázatot nem adott a történtekre: „Előre nem látható körülmények miatt a Hollywood Vampires lemondja a ma esti budapesti fellépést. Minden jegyet teljes összegben visszatérítünk. Szeretjük és értékeljük az összes rajongónkat, akik kevesebbet vagy többet utaztak azért, hogy lássanak minket. Ezt most igazán sajnáljuk.”

A budapesti koncert szervezői már tárgyalnak arról, hogy mielőbb új időpontot tudjanak egyeztetni a produkcióval. Azt ígérik, hogy a jegyekkel kapcsolatos információk hamarosan elérhetővé válnak. A közösségi oldalakon a bejelentést követően sokan viccelődtek azon, hogy Szikora Róbert imái meghallgattattak – a mélyen vallásos magyar dalszerző-előadó hetekkel ezelőtt óva intette a keresztényeket a szerinte sátánista Alice Coopertől. De sokan feltették azt a kérdést is, hogy vajon mit szívhatott/szúrhatott Johnny Depp Budapesten.

A rocksztárként is aktív filmsztár májusban bokasérülést szenvedett, emiatt a színpadon kívül jelenleg is mankóval jár. A Hollywood Vampires három amerikai koncertjét is át kellett tenni későbbi időpontra, de a turné európai részét nem fújták le. Nem tudni, hogy Depp budapesti rosszulléte összefügg-e bokasérülésével, és arról sem kaptunk információt, hogy megtartják-e a mai besztercebányai koncertet.

A Hollywood Vampires fél éven át lelkesen reklámozott szlovákiai fellépésének helyszíne két héttel ezelőtt változott: eredetileg egy nehezen megközelíthető mezőn rendezték volna a közép-szlovákiai Zvolenská Slatina község határában. A szervezőktől tegnap éjjel kapott információ alapján a Budapesten történtek nem veszélyeztetik a mai besztercebányai koncertet, már épül a színpad, és teltház várható a besztercebányai amfiteátrumban. Ma délelőtt azonban közölték: a koncert elmarad. 

Ez azért is felettébb kínos, mert a hazai bulvársajtó hónapok óta intenzíven cikkezett erről a rendezvényről. A Hollywood Vampires turnéjának szlovákiai állomása a magyarországinál is fontosabbnak tűnt, ha zeneileg nem is, hírérték szempontjából mindenképp, mivel nálunk jóval kevesebb világsztár fordul meg, mint Magyarországon. 

A jegyvisszaváltás módjáról hamarosan tájékoztatnak a szervezők, akik nagyon sajnálják a dolgot. Megértjük őket. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?