Mese és gengsztervígjáték

Kassa. Holnap a kassai Thália Színházban vendégszerepel az 55. születésnapját ünneplő Komáromi Jókai Színház. A komáromi színészek három előadást tartanak.

Kassa. Holnap a kassai Thália Színházban vendégszerepel az 55. születésnapját ünneplő Komáromi Jókai Színház. A komáromi színészek három előadást tartanak. Délelőtt 9 órakor, továbbá 13 órakor a Csak a világ végire… című meseelőadást mutatják be, amely Szarka Gyulának, továbbá zenésztársainak, Varga Borinak és Kun Csabának, valamint a színház művészeinek közös munkája. A Ghymes együttes zenészei mellett a kassai deszkákra lép Holocsy Katalin (Lány) és Bernáth Tamás (Fiú). A gyermekek találkozhatnak a rókával, a hollóval, a törökkel, a tehenekkel, a királylánnyal, a királyfival, a juhászlegénnyel, miközben olyan Ghymes-dalokat hallhatnak, mint az Ajándék, a Kétkrajcáros dal, a Kiskacsa fürdik és egyebek. Az előadás dramaturgja Dömötör Varga Emese.

Este 19 órakor a felnőtteket várja a Macskabaj című gengszterkomédia. Martin McDonagh, a kortárs angolszász irodalom fenegyereke nevetségesen véres és véresen nevetséges darabját a Kossuth-díjas Lukáts Andor m.v. rendezte. Donny szerepében Csuja Imre Jászai-díjas színművész lép a kassai közönsége elé. Az előadásban látható Hajdú László Szabolcs (Davey), Tóth Tibor (Padraic), Germán Zille (Mai?read), Bernáth Tamás (James), Tyukodi Szabolcs (Christi), Manases István (Brendan) és Olasz István (Joey). A komáromi társulat ezzel a produkciójával a legutóbbi kisvárdai fesztivál egyik fődíját érdemelte ki. (báj)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?