Megújul a Duna tv honlapja

Budapest. 2000-től új küllemben és tartalommal válik hozzáférhetővé a www.dunatv.hu honlap, a Duna Online. A kezdőlapról továbbra is elérhető az öt kontinensen népszerű RealVideo szolgáltatás, melynek segítségével a jövő évtől jobb minőségben tölthetők le a Duna Televízió reprezentatív hír- és kulturális műsorai.

Budapest. 2000-től új küllemben és tartalommal válik hozzáférhetővé a www.dunatv.hu honlap, a Duna Online. A kezdőlapról továbbra is elérhető az öt kontinensen népszerű RealVideo szolgáltatás, melynek segítségével a jövő évtől jobb minőségben tölthetők le a Duna Televízió reprezentatív hír- és kulturális műsorai. A kezdőoldal menüsorából közvetlenül megnyitható lesz a televízió általános ismertetője, a műsorfüzet, a hírműsorok (azon belül a Híradó és az Indul a nap), a kulturális műsorok, a Szellem órája, a vallási műsorok, a szolgáltató műsorok (azon belül a Kalendárium), valamint a sportműsorok ajánlója.

A honlapról grafikusan és szövegszerűen is elérhető a Dunatext, a Marketing, s külön menüpontban a Duna Televízióval kapcsolatos sajtószemle. Az új rovatok között kiemelendő a napi műsorajánlat, a napi előzetes filmajánlat, valamint a Napról napra rovat, amelyből nemcsak a Duna Televízió friss szervezeti és személyi híreiről, közönségtalálkozóiról és különféle akcióiról szerezhet tudomást az internetező néző, hanem az aktualitásokhoz kapcsolódó interjúkat, sőt kritikákat is olvashat. Az új honlap üzemeltetését meghívásos pályázaton, négy pályázó közül nyerte el a Hungary Network cég. A partneroldalak közé tartozik többek között a www.klub. dunatv.hu, a www.filmvilag.hu és a www.gondola.hu portál. (dt)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?