Lewis Capaldi egy időre visszavonul

dd

Még soha nem mutatkoztak meg élő adásban olyan látványosan a Tourette-szindróma jellegzetes tünetei, mint Lewis Capaldi koncertjén Glastonburyben, Anglia legnagyobb rockfesztiválján, amely az elmúlt hétvégén zajlott.

Az énekes-dalszerző, aki a róla készült netflixes dokumentumfilmben is nyíltan beszél betegségéről, elvesztette hangját és vállrángása is látványosan előjött ezen a fontos koncerten. Legnagyobb slágerét (Someone You Loved) már nem tudta elénekelni – a többezres tömeg fejezte be helyette a koncertet –, sokak szerint ezek voltak az idei fesztivál legmeghatóbb, legszebb percei.

Capaldi már aznap bejelentette, hogy idegi alapú betegsége miatt bizonytalan időre visszavonul a koncertezéstől, az is előfordulhat, hogy idén már nem lép fel közönség előtt. A 27 éves popsztár kifejezte háláját rajongói felé, hozzátéve, hogy akkor sem lenne szomorú, ha soha többé nem léphetne fel Glastonburyben, ezzel a mostani koncerttel ugyanis valóra vált az álma.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?