Letölthető a Kill Bill 2 előzetese

Bár Tarantino félbevágott akciófilmjének befejezését eddig tisztázatlan okokból április 16-ára tolták át, ám már letölthető egy rövidke ízelítő a filmből, amelyben a bosszúálló Menyasszony, Uma Thurman végre leszámol egykori főnökével és szeretőjével.
A Kill Bill Vol.

Bár Tarantino félbevágott akciófilmjének befejezését eddig tisztázatlan okokból április 16-ára tolták át, ám már letölthető egy rövidke ízelítő a filmből, amelyben a bosszúálló Menyasszony, Uma Thurman végre leszámol egykori főnökével és szeretőjével.

A Kill Bill Vol. 2 előreláthatóan hosszabb lesz az első epizódnál, így a film teljes hossza akár a négy órát is elérheti. Egyes feltételezések szerint az eredetileg decemberre tervezett bemutatót azért tolták át a 2004-es esztendőre, hogy kétszer annyi esélye legyen az Oscar-átadásokon. Sokan attól tartanak, hogy a filmek „darabolása” bevett szokássá válik a filmstúdiók körében, arra sarkalva ezzel a nézőket, hogy kétszer látogassanak el a mozikba, ami dupla bevételt jelentene számukra. Azonban ez a gyakorlat meggátolhatná a stúdiók vezetőit – mint jelen esetben Harvey Weinstein Miramax-főnököt – abban, hogy a nagyobb kereskedelmi siker érdekében számos részletet kivágatnak a filmekből.

Tarantino negyedik filmjének második részében – vagyis ötödik filmjében – sor kerül a végső leszámolásra az első rész elején helybenhagyott Uma Thurman és egykori munkaadója, a David Carradine által alakított Bill között. Előtte azonban a Menyaszszony bosszút áll korábbi munkatársain is, akik szintén részt vettek esküvőjének vérfürdővé változtatásában. A forgatásokról kiszivárgott hírek szerint a csapat utolsó női tagjával, Elle Driverrel egy igencsak szűk helyen csap majd össze a Menyasszony, ahol különféle válogatott eszközökkel igyekeznek egymást harcképtelenné tenni. A Buddal folytatott küzdelem pedig annyira brutálisra sikeredett, hogy az amúgy sokat látott Michael Madsen – aki Tarantino debütáló alkotásában, a Kutyaszorítóban címűben egy borotva segítségével kínozta meg áldozatát – gyomra egyszerűen felmondta a szolgálatot.

Régi ismerősök is visszatérnek majd a vászonra, mint az első rész őrült bérgyilkosa, az iskolás lány Go Go Yubari, illetve a Samuel L. Jackson által alakított zongorista, aki csupán egy másodpercnyire volt látható az első epizódban. A rendező maga is szerepet vállalt a filmben, mint az egyik szereplő – a vélhetően újabb rajzfilmbetétben megjelenő Pei Mei – szinkronhangja. Míg az első rész a hetvenes-nyolcvanas évek távol-keleti harcművészfilmjei előtt tisztelgett, a második felvonás a spagettiwestern műfaja előtt emel majd kalapot. (o)

Az előzetest a következő címről lehet letölteni: http://movies. yahoo.com/movies/ feature/ killbill2.html

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?