Közösségi klip az elvándorlásról

PUHA JÓZSEFKözel háromszáz, külföldre vándorolt magyar által beküldött videóból vágta össze Geszti Péter és csapata az első magyar közösségi videoklipet Sting világslágere, az Englishman in New York Hungarian in Europe című átdolgozására.

PUHA JÓZSEF

Közel háromszáz, külföldre vándorolt magyar által beküldött videóból vágta össze Geszti Péter és csapata az első magyar közösségi videoklipet Sting világslágere, az Englishman in New York Hungarian in Europe című átdolgozására. A zenei átiratot Erdélyi Péter készítette, a szöveget Geszti Péter jegyzi.

„Közösségi videoklipet készítünk, amelyben külföldre vándorolt magyarok szerepelnek. Kérlek, küldj magadról egy kis videót, legyünk együtt a klipben, amely rólunk szól, bárhol lakunk is éppen” – így szólt Geszti néhány hónapja közzétett felhívása. A zenész azt akarta, hogy a videó valós anyagból készüljön, s olyanok készítsék, akik kint élnek, dolgoznak vagy tanulnak, hiszen ők élik át igazán azt a dilemmát, amely a dal üzenete: menni vagy maradni nehéz. A Hungarian in Europe a külföldi lét nehézségeiről és szépségeiről szól.

„A beküldött filmeket nagy élvezet volt válogatni, sok ötletes és technikailag jól kivitelezett anyag érkezett. Ennek egyrészt örültünk, hiszen igazolta, hogy fontos témát feszegetünk, másrészt komoly feladat elé állított bennünket, egységes dalfilmet kellett formálnunk” – mondta Geszti.

Nemcsak a csütörtökön debütált videoklip, hanem maga az átdolgozás is óriási port kavar. Az emberek egy részének bejön, a legtöbben azonban Geszti Péter eddigi legrosszabb munkájának tartják, mondván, megerőszakolta a világslágert.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?