A Forbes szerint Azahriah a legértékesebb magyar celeb

dd

Megjelent a Forbes friss celeblistája, amelyet a fiatal popsztár, Azahriah vezet. A magazin tizenegyedik alkalommal rangsorolta a legértékesebb magyar celebeket üzleti és márkaértékük alapján.

A vizsgált hat kategóriából (ismertség, láthatóság, kedveltség, hitelesség, pénzteremtő képesség és online jelenlét) hármat is Azahriah nyert, ezzel huszonkét helyet ugrott előre tavalyhoz képest. A második helyet Sebestyén Balázs televíziós és rádiós műsorvezető szerezte meg, aki tavaly is második lett. A tavalyi listavezető Majka viszont lecsúszott a harmadik helyre. Őt követi a Valmar duó, vagyis Marics Peti és Valkusz Milán, akik tavaly a 13. helyen voltak, az ötödik pedig a tavalyi negyedik helyezett Ördög Nóra tévés műsorvezető, aki ezzel ismét a legértékesebb magyar női celeb lett.

Az idei év nagy visszatérője a Forbes szerint Geszti Péter (9.) , ő hosszú idő után került fel újra a listára. Az újoncok közül Krausz Gábor sztárséf (10.) az elmúlt egy év leggyakoribb címlapszereplője volt, a milliárdos vállalkozó Jákob Zoltán (14.) majdnem kétmilliós közösségimédia-birodalmat verbuvált magának egy év leforgása alatt, T. Dan-nyt (20.) pedig a folyamatos online jelenlét tette ismertté.

A leghitelesebb celeb D. Tóth Krisztina lett (23.). Csobot Adél (21.) jócskán visszaesett a tavalyi 9. helyhez képest, és Hosszú Katinka (24.) is tizennyolc helyet zuhant a listán. A lap szerint a legértékesebb harmincból idén olyan nevek szorultak ki, mint Alföldi Róbert színész-rendező (2014-ben és 2015-ben még első volt), Tóth Gabi énekesnő vagy Stohl András színész, músorvezető.

Azahriah diadala sokak szerint várható volt, hiszen az elmúlt időszak egyértelműen róla szólt a magyar könnyűzenében. Az énekes-dalszerző idén májusban egymás után három telt házas arénakoncertet adott Budapesten, ami eddig még senkinek sem sikerült. Összesen 138 890 jegyet adtak el a koncertekre, az első napon körülbelül 45 ezer, a másik két napon pedig mindkétszer 47 ezer néző volt jelen az arénában. A bevétel nettó 2 milliárd forint lett, a koncert végső nyeresége körülbelül 600 millió forint körül alakult.

A SentiOne online médiafigyelő is segítette a Forbes magazin munkatársainak értékelését: összegyűjtötték a nyomtatott sajtós, rádiós és tévés megjelenéseket és pontozták a címlapszerepléseket a legkelendőbb sajtótermékekben.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?