Királyok az angol lista trónján

Elvis Presley kiadója úgy döntött, még egyszer megjelenteti a Király néhány slágerét, még mielőtt letelne az az ötven év, ami után sok országban már nem kell jogdíjat fizetni.

Elvis Presley kiadója úgy döntött, még egyszer megjelenteti a Király néhány slágerét, még mielőtt letelne az az ötven év, ami után sok országban már nem kell jogdíjat fizetni. A dalok a szigetországban nem fogynak nagy menynyiségben, mégis sorra a lista élén vagy a második helyén debütálnak, mivel a kislemezpiac továbbra is gyengén teljesít. Elvis slágerei a második héten máris mélyrepülésbe kezdenek, az előző listavezető, az It’s Now Or Never a tizennegyedikre csúszott vissza. Egy válogatáslemez is megjelent a Királytól, a Love Elvis az eladási lista kilencedik helyén található.

Az elmúlt héten a várakozásnak megfelelően a detroiti Eminem nyitott a kislemezek öszszesítésének élén a Like Toy Soldiers című dalával, amely Martika 1989-es azonos című slágerének átdolgozása. A rap királyának ez már a hatodik listavezető felvétele Angliában. Először 2000 nyarán járta meg a csúcsot a The Real Slim Shady című felvételével, legutóbb pedig tavaly ősszel a Just Lose It cíművel.

Az albumlista élén egy ötéves múlttal rendelkező dél-londoni rockbanda, az Athlete nyitott a Tourist című második lemezével, megelőzve a Feeder új cédéjét. Akárcsak Amerikában, Európában is Green Day-láz tombol. Az American Idiot még mindig rendkívül kelendő, és a trió összes korongja megtalálható a legkeresettebb rockalbumok listáján. (p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?