Készül a harmadik Top Gun-film

fff

A Top Gun harmadik részén dolgozik Tom Cruise – számolt be róla a Deadline.com hollywoodi hírportál. A filmsztár a napokban írt alá egy nem kizárólagos együttműködési szerződést a Warner Bros. filmstúdióval, de tovább dolgozik a Paramount filmstúdióval is, ahol a korábbi két Top Gun-filmje készült.

A népszerű vadászrepülős akciófilm-sorozat harmadik epizódjának forgatókönyvét Ehren Kruger írja, és a Deadline értesülése szerint az új rész producerei között szerepel majd Cruise mellett Miles Teller és Glen Powell, továbbá Jerry Bruckheimer és David Ellison. Joseph Kosinski neve rendezőként vagy producerként is szóba került.Cruise jelenleg a Mission: Impossible 8-at forgatja, emellett Doug Liman rendezésében a Universalnál készül a NASA támogatásával a színész űrben játszódó produkciója, amelynek még nem adtak címet.

A Top Gun: Maverick Cruise filmes pályafutásának legnagyobb kasszasikere lett 2022-ben 1,49 milliárd dolláros globális jegybevételével. A film tavaly elnyerte a legjobb hang Oscar-díját, az amerikai film-akadémia hat díjára jelölték, köztük a legjobb film kategóriában is.  

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?