Hétvégi programok

Szombaton 8 órakor kezdődik a Hétről hétre című publicisztikai magazin, melyben egyebek között szó lesz a szlovák-magyar együttműködésről a katonasírok gondozásának terén, beszélgetés hangzik el Hamerlik Richárddal, a nagykürtösi Járási Hivatal elöljáró-helyettesével a december elsejei megyei válasz

Szombaton 8 órakor kezdődik a Hétről hétre című publicisztikai magazin, melyben egyebek között szó lesz a szlovák-magyar együttműködésről a katonasírok gondozásának terén, beszélgetés hangzik el Hamerlik Richárddal, a nagykürtösi Járási Hivatal elöljáró-helyettesével a december elsejei megyei választások fontosságáról, Kvarda Józseffel, a Csemadok országos elnökével az évzáró taggyűlésekről. A 11 órai hírek után orvosi tanácsok, majd honismereti sorozatunk következik. 11.30-tól Hazai tükör című műsorunkban a Feketevíz partjára, Zonctorony községbe invitáljuk a hallgatókat. A déli híreket követően Nótacsokor, majd Téka: irodalmi műsorunkban Dosztojevszkijre emlékezünk, Koncsol László pedig a festőművész Szabó Gyula irodalmi munkásságáról beszél. 13.30-kor a Keresd a nőt! című magazinunkat hallhatják; a téma: hogyan tudják a mai nők beosztani a szabadidejüket? A Slágerhullám után az Őszidő jelentkezik. A 16 órai hírek után Köszöntő, majd a Napzártában összefoglaljuk a nap eseményeit.

Vasárnap 8 órakor hírekkel és sportösszefoglalóval indul a Pátria rádió műsora. Ezúttal református félórával jelentkezik a Világosság című egyházi mősor, amelyben Szabó András nagymegyeri lelkipásztor Jézus egyik gyógyításáról elmélkedik, Csoma László püspökhelyettes pedig a 7. Európai lelkészegyesületi konferenciáról számol be, melynek helyszíne a deregnyői tanulmányi központ volt. Nyolcvan éve született Cziffra György magyar származású francia zongoraművész. Rá emlékezünk a Zenei galériában. A tízórai hírek után Randevú, melyben összeállítást hallhatnak a rimaszombati regionális népdalversenyről, kisiskolások mondják el véleményüket arról, miben különböznek a lányok és a fiúk, az Ifi magazin által rendezett szépségverseny kapcsán a szépség témáját járjuk körül, a sztárvendég pedig a Romantic. A 14 órai hírek után Jakab István új szavakról, új fogalmakról beszél nyelvművelő előadásában. 15 órától a kultúra világát kísérhetik figyelemmel. Az idősek hónapjában, októberben került sor a Szeniorok III. Népművészeti Találkozójára Padányban. Az ott fellépő együttesek műsorából nyújtunk ízelítőt a Hazai tájakon fél négykor kezdődő adásában. A 16 órai híreket a Köszöntő követi, majd 18 órakor a Napzártával ér véget vasárnapi adásunk. (B. E.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?